Aha. Då kanske man kan fråga på Jonas jobb också då? Nu ska ju vi dit på fredag, men jag tror att det är för långt innan för att importera julmat. Tyvärr.
ohhh ni ska dit. skulle du kunna köpa en skogaholms limpa och en leverpastej till mig? allt snack om leverpastej gör mig alldeles förtvivlad.
I'll see what I can do. Ska ju packa med mig lite saker jag ska ha själv också - jag funderar nu lite på julskinka... vore praktiskt att ha en färdigkokt till den där svenska matlagningskursen jag (troligen) ska hålla i Groß Karben. Men med alla julklappar som jag ska ha till Sverige urpackade, borde jag kunna klämma ner en Skogis och en pastej. Nåt speciellt märke? Jag tycker själv att Lidl's skivbara klår Arbogapastejen!
kan bara rekomendera dig att ga till din slaktare och be dom pökla en at dig och sedan skika i ugnen ett par timmar sa mycke godare. jag är ju van vid arboga och som den tradisonalist man är... (finns det nagon som är sa hysterisk med "traditioner som en utlanssvensk?)
Ja det är ju så jag brukar göra, men det börjar bli knalt med tid för att få en pöklad (kursen är i så fall den 18 nov.) och eftersom jag ännu inte fått besked om ifall kursen faktiskt blir av, så... Till jul beställer jag iaf en gepökelte Krustenbraten utan att tveka! Och ugnsbakning är självklart bäst.
Men nu är vi rysligt OT, sorry ts!
(du kan beställa nagot som kallas partyschinken till kursen färdigkokt)
oh ja vi är heeeelt ot