Inlägg från: mosterYster |Visa alla inlägg
  • mosterYster

    Leverpastejmackan då?

    Klart jag har smör under. Och gurka på. 

  • mosterYster
    knisse skrev 2011-11-02 15:19:14 följande:
    bredbar leverpastej är inte ätbart ju.
    smör vanlig skivad leverpastej och inlagd gurka
    Den tyska grovmalda är ju mumma! Var hittar du skivbar leverpastej förresten? Jag kan hålla med om att den ÄR godast!
  • mosterYster
    knisse skrev 2011-11-02 17:29:15 följande:
    man kan köpa i charken oftast. det brukar finnas riktigt god med olika grejor i.
    till jul importerar jag den klasiska svenska.
    Den klassiska svenska är ju vad jag längtar efter! Hur importerar du om jag får fråga?
  • mosterYster
    knisse skrev 2011-11-02 17:33:39 följande:
    man fragar pa holgers jobb om nagon har en som ska aka hem över inna jul eller om nagon far besök som kan ta med
    Aha. Då kanske man kan fråga på Jonas jobb också då? Nu ska ju vi dit på fredag, men jag tror att det är för långt innan för att importera julmat. Tyvärr. 
  • mosterYster
    knisse skrev 2011-11-02 17:38:53 följande:
    ohhh ni ska dit. skulle du kunna köpa en skogaholms limpa och en leverpastej till mig? allt snack om leverpastej gör mig alldeles förtvivlad.

    (jag tror att det funkar att frysa för övrigt)
    I'll see what I can do.  Ska ju packa med mig lite saker jag ska ha själv också - jag funderar nu lite på julskinka... vore praktiskt att ha en färdigkokt till den där svenska matlagningskursen jag (troligen) ska hålla i Groß Karben. Men med alla julklappar som jag ska ha till Sverige urpackade, borde jag kunna klämma ner en Skogis och en pastej. Nåt speciellt märke? Jag tycker själv att Lidl's skivbara klår Arbogapastejen!
  • mosterYster
    knisse skrev 2011-11-02 17:47:11 följande:
    kan bara rekomendera dig att ga till din slaktare och be dom pökla en at dig och sedan skika i ugnen ett par timmar sa mycke godare. jag är ju van vid arboga och som den tradisonalist man är... (finns det nagon som är sa hysterisk med "traditioner som en utlanssvensk?)
    Ja det är ju så jag brukar göra, men det börjar bli knalt med tid för att få en pöklad (kursen är i så fall den 18 nov.) och eftersom jag ännu inte fått besked om ifall kursen faktiskt blir av, så... Till jul beställer jag iaf en gepökelte Krustenbraten utan att tveka! Och ugnsbakning är självklart bäst. 

    Men nu är vi rysligt OT, sorry ts!
  • mosterYster
    knisse skrev 2011-11-02 18:02:24 följande:
    (du kan beställa nagot som kallas partyschinken till kursen färdigkokt)
    oh ja vi är heeeelt ot
    Men är den gepökelt? Jag vill ju ha en julskinka att griljera bara. 
Svar på tråden Leverpastejmackan då?