Inlägg från: MissMollis |Visa alla inlägg
  • MissMollis

    Snickesnacketråden

    Hej tjejor :D
    Nu vet jag inte hur detta funkar är det tre olika trådar i gruppen? måste jag anmäla mig till alla då :O

  • MissMollis

    Mensskit!!!!!!! ;(  Besviken fast jag eg inte trodde jag hade några större förhoppningar, men efter mina knasiga spökisar började man ju ändå hoppas.... Kan säga att jag aldrig mer tänker använda wondfo (lr heter dem one step?) utan tillbaka till testlagret. Så om det är ngn som e sugen på att få 6 st wondfotest hojta för dem åker i soptunnan annars.... "morrrr" :)

  • MissMollis
    HelenFr skrev 2011-11-03 12:37:04 följande:

    Tråkigt :( Man blir alltid besviken för oavsett om man intalar sig att man inte har några förhoppningar så har man det ändå innerst inne...

    Ja det är väl så.. buuuu.. Nu har väl värsta besvikelsen lagt sig :) Så nu  e ja ist irriterad att det e hela 2 veckor kvar till äl igen hehe knashjärna man e.
  • MissMollis

    Får jag bara göra en liten kräkning här...
    Igår fick ja veta att mitt ex o hans tjej väntar barn o likaså ett nära kompispar. Det betyder att ungf alla mina nära vänner fått barn i år alternativt blivit gravida i år.. Nu tycker jag att det börjar kännas orättvist bläää.. Känner mig jättemissunsam o hemsk men va f*n, I want too :/

    Så.. nu känns d lite bättre :)

  • MissMollis

    Tack för tanken Helen! :) Trodde inte jag skulle gå o bli så här bitter hehe men nu börjar det bli jobbit, ush. Ja vi håller tummarna för oss båda tycker jag!

  • MissMollis

    Ja jag tyckte ju den här idén var strålande på så vis men det kanske trillar över fler o fler ?!

    O faktisk skönt o höra fler som känner att de e lite orättvist ibland. Jag har varit så himla cool med det där tidigare men nu har det bara tagit stopp. :/

  • MissMollis
    Choccolat skrev 2011-11-09 12:10:23 följande:
    Nämen gud... vem trodde att man skulle bli bitter....? Man kan bara inte rå för det ibland... Jag kan till och med bli lite bitter för en sekund i vanliga tråden när någon skriver: Titta jag är gravid och vi har inte ens försökt, eller.. åhh.. första försöket.... blä...
    Men sen sansar jag mig och kan skriva grattis! =)

    hehe ja men man är ju eg. inte missunsam för andras skull men tycker kanske lite synd om sig själv el nåt o då blir det ibland ett grattis med armbågen (tur den inte syns) ;)
  • MissMollis
    viochdu skrev 2011-11-09 12:15:48 följande:
    Ja jag med. Men det verkar inte fler tycka. Tycker det är så himla rörigt där inne! och det är så många som skriver och så många som missuppfattar ibland vad man skriver!

    Det har tagit stopp för mig med. Och ännu värre nu när min sambo sa stopp för bebisverkstaden! Så jävla frustrerande! Men jag kan ändå inte låta bli att vara här inne och prata och skriva och analysera :)

    Ja just det nu kom jag på, det är din kalr som ångrade sig .. Då är det starkt att du orkar hänga här tycker jag, vet inte om jag fixat det men med rätt inställning går det mesta bra antar jag. Hoppas ni kommer runt det där så ni båda vill snickra i verkstaden tillsammans sen, roligare o va två lixom.

    Min karl e lite äldre än mig (15 år :O) så han brinner väl inte direkt efter barn, han har redan två vuxna döttrar. Så jag kan väl inte påstå att vi längtar tillsammans snarare har han accepterat och förstår att jag vill ha barn så han ställer upp (hahah f'n va det lät). Men visst skulle det vara roligare om han var mer delaktig även i min längtan. Men men man får ta förutsättningarna som dem kommer :)
  • MissMollis
    viochdu skrev 2011-11-09 12:25:27 följande:
    Ja precis. Surt men sant att det va han :) Ibland är jag förtvivlad. Men det känns ändå lättare att sitta här och skriva av mig här. Kan inte koncentrera mig på ngt annat än när jag jobbar. Och jobbar eftermiddag denna vecka så blir mkt FL. HaHa desperat.. JA! Men vi ska börja renovera i källaren snart så då får jag nog annat på hjärnan, inredningstokig som jag är. Men jag tycker det är kul att diskutera och analysera. Får väl ser hur länge jag pallar. Men jag känner min sambo oxå. Jag tror han kommer ångra sig.. Iaf inom det närmaste halvåret. JAG VET det låter som en evighet.. Tills april. Sen kommer jag ta upp det igen!!

    De e bra att du håller humöret uppe, dessa gravidtankar har verkligen en förmåga o ta över all annan tankeverksamhet. Jag brukar oxå göra saker för o lura hjärnan att tänka på annat, typ pyssla i trädgården, men nu när det blivit kallt får jag oxå gå över i inredningsberanschen tror jag :P

    Det är klart det löser sig för er, ibland behöver den andra bara lite mer tid för o landa i saker o ting o då får man vara stark o vänta in det.. :)
Svar på tråden Snickesnacketråden