• jEnNiK

    Växer inte foster olika för alla?

    Jag hade exakt likadant i somras... Hade äl midsommar, men åkte in akut pga ont i magen. Väl där hittades inget hjärta, fick tid en vecka senare.. Då tickade hjärtat, men bebbe hade inte alls växt(borde ha fördubblat sin längd) Fick ytterligare tid en vecka senare, ta akut hcg-prov o vul. Fostret hade växt, men inte tillräckligt, återbesök 2 dagar senare då Bm ville vänta ut ett pågående missfall. Åter på torsdagen fick jag världens bästa läkare, nytt hcg och vul. Hon kunde efter detta inte alls förstå hur de andra läkarna+Bm kunde tvivla på att det var normalt, då såg hon en fullt normal graviditet, och förklarade att ALLA foster ska ha ett visst mått, MEN långt ifrån alla ligger inom det. Så hon skickade hem mig med underbara bilder och beordrade mig att njuta av min grav... Jag är nu i v23 och lilltösen mår hur bra som helst:))
    Håller tummarna för att allt går bra för dej, och att det är likadant som för mig...
    Kram

  • jEnNiK

    Jag är också flyttad.. Egentligen ska jag föda i början på mars, och jag är HELT 100 när jag hade äl. Ändå mäter dom o får det till att jag ska föda 23 mars.. Också 2 veckor senare... Min Bm sa att dom skriver in i journalen (23:e) men jag ska fortsätta räkna med mitt datum. Dels väntar jag en tjej, o dom är i 95% mindre än killar, därför räknas det ofta fel enligt mätningar och dels iom att jag exakt vet när äl var... Försök vara lugn(lätt o säga) men försök att njuta, och vänta, det är det enda du kan göra... Det går nog bra;)) Pyret mår säkert bra nästa vecka också! Vem vet, kanske en tjej;))

  • jEnNiK

    Håller alla mina tummar o tår för att er lill* ska ha växt till nästa vecka!
    Vet att man är vidrigt orolig, känner efter hela tiden, nojjar över minsta magknip mm... Den veckan man måste vänta känns som en evighet.... Men försök, för din egen skull, hjärnans makt är hemsk.. Tänk att allt är bra, du har sett en bebbe, hjärtat som slår... H*n mår säkert alldeles prima där inne;))

Svar på tråden Växer inte foster olika för alla?