• nahna87

    @ din mamma
    Åh är det så man gör? Tack! Har blivit vansinnig över att allt klickande inte funkat :b
    Är det någon mer än jag som upptäckt att de missat "ändra/radera" knapp i kontakt listan på iOS 5? Eller är det också någon specialare? Jag kan inte lägga till nummer via sms heller efter uppgraderingen, spara knappen är borta?

  • nahna87

    AHHHH! Behöver verkligen hjälp! :(
    Jag uppgraderade till nya ios5 men då blev det nåt fel (?) eftersom jag inte kunnat använda kalendern eller radera i telefonboken.
    Så nu gjorde jag en återställning, och då funkade allt som det skulle. När jag sedan la in säkerhetskopian så jag fick kontakter osv så blir den ju precis som förut?! Samma fel alltså.
    Blir helt fucking galen!
    Är det bara att samla in kontakter på nytt nu? Eller ska jag synka och leva med att aldrig kunna ta bort en kontakt eller använda kalendern igen? :(

  • nahna87

    @ trollkarl

    I know! Har googlat ihjäl mig och hittar inget liknande :P
    Hur synkar jag del för del? Nu är telefonen fabriksåterställd, ska jag lägga in min säkerhetskopiering och sen synka del för del? Eller lägga in del för del?
    Är inte världens mest tekniska heller precis så allt känns som ett stort frågetecken nu... ;)

  • nahna87

    @ Trollkarl
    Tack för hjälpen! :)

    Problemet låg i iClouds. Synkningen gick inte igenom eftersom jag hade råkat kryssa ur uppdateringen på min iPhone på just kalender och kontakter. (Inget jag minns men har ju två små ungar som är klåfingrade)
    Så jag tryckte i där, loggade in på iClouds via datorn, ändrade en kontakt och la till en ny påminnelse i kalendern och då vart synken ordentligt gjord. ÄNTLIGEN! :D

Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)