• SilverEmma

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    Äldsta tjejen har svinkoppor igen så hon måste vara hemma. Hade planer för mina fem ensamma timmar men det sket sig...

  • SilverEmma

    Jag måste diska...och borde förbereda lite middag tills maken kommer hem. Orkar. Verkligen. Inte.

    Slog in lite paketer till makens paketkalender, sen tog orken slut.

  • SilverEmma

    Har stekt upp köttbullar till jul som ska frysas in, men jag har blivit mätt på all provsmakning och orkar inte äta den goda middagen som jag och maken planerat. Suck.

  • SilverEmma

    Hemma med två små förkylda tjejer. Borde ha fått en hel del gjort idag men har inte orkat... Sen ringde dagis och påminde mig om äldsta tjejens luciafirande ikväll men jag oooooorkar inte gå på det. Så det passar egentligen bra att de är sjuka idag.

  • SilverEmma

    Att jag måste ta bussen in till stan idag och gå in på Maxi...lär ju vara massor med folk. Men jag tappar alla mina byxor och måste ha ett par NU! Sen behöver jag handla lite annat så vi slipper göra det i mellandagarna då jag helst inte sticker näsan utanför dörren.


    Fanny och Elliot...mina tjejer! <3
  • SilverEmma

    Jag sov med flätor inatt för att få lite snygga vågor i håret...men det ser för jävligt ut så jag måste tvätta skiten idag igen.

  • SilverEmma

    Jag måste ge mig in på mellandagsrean idag. AVSKYR reor...trängas med folk och rensade butiker. Men alla mina byxor är för stora och jag måste verkligen ha ett par jeans.


    Fanny och Elliot...mina tjejer! <3
  • SilverEmma

    Mitt största problem idag är att jag så gärna hade velat komma under 70 kg innan året är slut, men har några sega hekton kvar. Inget problem egentligen men jag hoppades så mycket.

  • SilverEmma

    Borde plocka bort julen men orkar inte riktigt... Sen ska jag baka skitmånga muffins i veckan men kan inte bestämma mig för vilken sort.

  • SilverEmma

    Det står tre smörgåstårtor i kylskåpet och jag är vrålhungrig för att jag slarvat med maten idag. Är grymt sugen men vet att jag ändå bara mår illa om jag äter av dem... Kanske ska sätta igång med att laga riktig middag istället. Trååååkigt!


    Fanny och Elliot...mina tjejer! <3
  • SilverEmma

    Jag får inte tag på min man som körde till jobbet kvart över fem i morse. Han brukar alltid höra av sig när han är framme för att jag ska slippa oroa mig. (dåliga vägar och glashalka) Med största säkerhet så glömde han bara bort det och har tankarna på jobbet men jag blir ändå orolig...

  • SilverEmma

    Nu hörde maken äntligen av sig, kaos på jobbet gjorde att han glömde bort mig.

    Största problemet nu..hmm...att fixa den sista tvätten från magsjukan som förhoppningsvis försvunnit nu.

  • SilverEmma

    Två timmar innan den "magiska" 48-timmarsgränsen efter magsjuka så säger äldsta dottern HUUUÖÖÖÖÖ över hela matbordet. Min middag åkte i soporna och köket luktar nu badhus efter klorinet.

  • SilverEmma

    Vi hade tänkt hålla oss isolerade några dagar till ändå, för att vi kan. Mest surt då alla planer för helgen fick ställas in. *tjurar*

  • SilverEmma

    Jag ska till läkaren kl 14, tandläkaren kl 15, inom Lindex och byta ett plagg jag köpt, sen BVC kl 16...allt släpandes på en tvååring och en treåring. Sen snabbt lämna ungarna hos barnvakten, kila inom en kompis och prova ett plagg hon syr till mig och sen vidare till träningen kl 17. Vete sjutton hur jag ska hinna...har fem timmar då ungarna ska vara på dagis först så att jag kan planera varje minut och om jag har tur - fixa en bil.

  • SilverEmma

    Att ungarna från och med idag kommer att gå 9-12 mån-fre på dagis istället för 8-13 tis-tors. Det innebär att jag är låst hemma för att jag inte hinner ta mig in till stan på den korta tiden. Det suger.

    Men men...det är för ungarnas skull för att de inte trivs där efter fyra dagars ledighet. Så vi kom fram till att testa såhär istället. Antagligen bättre för kidsen men för mig är det skiiiiit...

Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?