Inlägg från: Anonym (chockad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad)

    min man är en våldtäktsman!

    min man är den snällaste underbaraste människan i hela världen! han har aldrig gjort mig illa, aldrig sagt något dumt till mig utan bara gett mig gränslös kärlek, jag har aldrig kännt mig så älskad som av han! dagarna igenom känner jag  mig som hans prinsessa!

    Men hans ex har alltid bettet sig konstigt ända sedan vi blev tillsammans sagt saker som att jag inte känner hans rätta jag, att han gjort henne dom mest elaka saker men jag har aldrig kunnat förstått hur hon menat tills här om dagen då hon faktiskt berättade!

    hon har enligt henne blivit våldtagen av han i två årstid blivit gravid under en våldtäkt med han och behållit barnet!
     VAD FAN SKA JAG GÖRA!!

    ska jag tro henne fast än jag har svårt att tro henne med tanke på hur snäll min man varit mot mig eller e det ett spel han bara spelar!

    jag e gravid i 6 månaden och vet inte vad jag ska ta mig till :(
    det kan även vara så att det e en lögn från hennes håll för att hon är arg för jhan lämnade henne för mig.. någon som har erfarenhet? jag älskar verkligen min man! 

  • Svar på tråden min man är en våldtäktsman!
  • Anonym (chockad)

    han var med när hon sa det till mig, det var efter ett bråk då jag fick nog av att hon tröck ner min man ständigt som pappa och jag sa vad jag tyckte om hennes roll som mamma som det slank ur henne att hon "blivit våldtagen". min man blev flyförbannad och skrek åt henne att sluta ljuga, sen dess har han inte prata om det.
     dom var tillsammans i fyra år det började när dom varit tillammans i 2 enligt henne.
     urs fattar inte om det är en lögn hur kan man säga att ens barn inte varit villigt!

  • Anonym (chockad)

    hennes vänner och familj håller med henne vad jag sett efter gått igenom hela hennes fb/blogg?? men vem skulle inte tro sin syster/vän/dotter för hennes ex lixom!
    urs blir så upprörd :( 

Svar på tråden min man är en våldtäktsman!