Forum Misshandel/Våld - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • min man är en våldtäktsman!

  Ons 7 dec 2011 14:41 Läst 2882 gånger Totalt 21 svar
  Visar endast inlägg av Klant och Fjant - Visa alla inlägg
 • Klant och Fjant
  Återställ
  Ons 7 dec 2011 14:41 #4

  Detta har hänt mig, jag var den utsatta kvinnan.

  Jag var tillsammans med en kille i 2,5år, varav vi bodde ihop i 2 år. Under denna tiden slog han mig och bröt ner mig totalt psykiskt. Tillslut lyckades jag lämna honom. Kort efter detta träffade han en tjej. Jag var ärlig om vad som hänt mig och hon hörde om det från någon.
  Tyvärr gick vi på samma skola just då, hon och hennes kompisar kom fram till mig. De sa till mig att sluta ljuga, att de kände killen och han skulle aldrig göra något sådant. Han själv vägrade erkänna vad han gjort.

  Detta är något av det värsta jag varit med om, detta skedde kanske 6 månader efter jag lämnade honom, och hade precis börjat hitta mig själv igen. Och då hamna i den situationen, att bli tillsagd att man ljuger, efter gått igenom ett helvete i flera år. 

 • Klant och Fjant
  Återställ
  Ons 7 dec 2011 15:05 #9
  sextiotalist skrev 2011-12-07 14:55:54 följande:
  Funderar, du skrev att det var 6 månader efter det ert förhållande krasat, jag skulle tro att om ett år så är det annat som sägs. Vet inte om ni har kontakt, men det är en stor risk att det upprepas igen.
  Anonym (chockad) skrev 2011-12-07 14:17:40 följande:
  min man är den snällaste underbaraste människan i hela världen! han har aldrig gjort mig illa, aldrig sagt något dumt till mig utan bara gett mig gränslös kärlek, jag har aldrig kännt mig så älskad som av han! dagarna igenom känner jag  mig som hans prinsessa!

  Men hans ex har alltid bettet sig konstigt ända sedan vi blev tillsammans sagt saker som att jag inte känner hans rätta jag, att han gjort henne dom mest elaka saker men jag har aldrig kunnat förstått hur hon menat tills här om dagen då hon faktiskt berättade!

  hon har enligt henne blivit våldtagen av han i två årstid blivit gravid under en våldtäkt med han och behållit barnet!
   VAD FAN SKA JAG GÖRA!!

  ska jag tro henne fast än jag har svårt att tro henne med tanke på hur snäll min man varit mot mig eller e det ett spel han bara spelar!

  jag e gravid i 6 månaden och vet inte vad jag ska ta mig till :(
  det kan även vara så att det e en lögn från hennes håll för att hon är arg för jhan lämnade henne för mig.. någon som har erfarenhet? jag älskar verkligen min man! 
  Fast det kan vara lögn, har en killkompis som har fått höra exakt samma sak från sitt ex, han hade våldtagit henne, misshandlat henne, hon anmälde honom för incest etc. Jag känner hans sambo (OK nu är de fd men det beror på helt andra orsaker), under de 14 år de levde ihop så gjorde han ingenting sådant, han är den snällaste personen som går i ett par skor, däremot så var han misshandlad
  Vet inte om det var precis 6 månader, kan varit längre också. Det var för 10 år sedan, och inget man direkt vill minnas.
  Har ingen kontakt, mer än att jag vet att dom fortfarande är tillsammans och har barn ihop. 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll