• Anonym
    Äldre 7 Dec 15:14
    4258 visningar
    21 svar
    21
    4258

    min man är en våldtäktsman!

    Svårt att säga, hur länge har ni varit tillsammans?
    Hur många ex ljuger inte föratt jäklas eller försöker förstöra.
    men samtidigt, at säga en sådan sak att barnet kom till pga en våldtäkt ja antingen är det sant eler så är människan helt sinnessjuksom säger en sådan sak.
    MEN man kan ine alltid lyssna på andra utan måste skapa sig en egen uppfattning.

    Hon står å säger en sådan sak när din kille är med? om mitt ex våldtagit mig då hade ju jag som person varit lite rädd för honom och inte vågat ta upp en sådan sak då han var med.

  • Anonym
    Äldre 7 Dec 15:31
    #15

    Låter som om du tvekar?! Vad säger din magkänsla? Hur är han med sitt barn?

  • Anonym
    Äldre 7 Dec 21:53
    #17

    Jag har också varit med om något liknande, men det handlade inte om våldtäkt utan kvinnomisshandel. Min sambos ex påstod att han hade misshandlat henne osv och att han var dum i huvudet osv. Det var bara det att det visar sig att hon e en total psykopat. Försökte sätta kniv i magen på honom och slå honom gång på gång. Det enda han hade gjort "för att misshandla" henne var att han höll henne i axlarna och fällde henne. Han följde med henne ner på marken och höll fast henne för att hon inte slutade slå honom. Han har aldrig lagt ett finger på mig och han är den mest omtänksamma person som finns på denna jord. Vi väntar vårt första barn och har varit tillsammans i över 2 år men träffats i 3 år. Älskar honom över allt annat.

    Jag tycker inte att du ska lyssna på henne. Jag tycker du ska lyssna på ditt hjärta/hjärna. Varför skulle han göra så mot henne och itne dig?? det stämmer inte för fem öre, och om hon nu blivit våldtagen så borde hon isf gått till polisen och haft intyg på detta?? eller? Nej löst jäkla skitsnack tror jag att det är!

    lycka till med bebben!!!   

  • Anonym
    Mon 16 Sep 2019 05:42
    #20
    -1

    Ser att den här tråden är väldigt gammal men kanske någon som går igenom liknande så svarar ändå.

    Mitt ex misshandlade mig grovt underväldigt många år plus att han utsatte mig för andra saker som jag inte vill skriva om. Vi fick barn ihop och efter något år blev socialtjänsten inkopplat och vi fick flytta akut, jag och barnet. Han är dömd för brott mot mig en gång men varit misstänkt många gånger.
    Mitt liv är totalt förstört pga hur han behandlat/behandlar mig och vad han går runt och säger till andra.

    Hans flickvän kontaktade mig för en tid sedan eftersom hon sett att han blivit dömd och hade då avslutat. Först ville jag inte berätta eller lägga mig i men sen kontaktade hon en vän till mig och jag kände att jag då inte hade något val att berätta. Tror ni hon trodde på mig? Nej, hon valde att fortsätta tillsammans med han och jag vet inte varför men jag tog så illa vid mig att hon inte trodde mig, känner mig så dum som berättade. Dessutom berättade hon för mig att hon tidigare levde i en våldsam relation. Det tog ganska lång tid innan han utsatte mig för första gången så om han utsätter henne lär det dröja. Han var världens finaste mot mig i några år innan det började.

    Mitt ex lever på som inget har hänt. Han är så bra att prata för sig att vissa alltså tror han trots sin dom. 

    Alla ni kvinnor som får höra att exet är galen och hittat på misshandel mm, lämna eller gör åtminstone en ordentlig bakgrundscheck.

Svar på tråden min man är en våldtäktsman!