• Tussilagoflickan

    Gino?

    Tänkte testa att göra en ny efterrätt imorgon, Gino- chokladgratinerad fruktsallad. Men vilka frukter kan man använda till detta? Jordgubbar går ju inte att få tag på, bara frysta och det blir ju blöta och trista.

    Tips?

  • Svar på tråden Gino?
  • millussen

    melon, kiwi och vindruvor....mums....

  • nellabell

    Banan o kiwi.. Jag har även gjort med frysta jordgubbar å det gick bra ändå måste ja säga. Mmmmm vad sugen jag blev nu då

  • Tussilagoflickan

    Tack för era förslag då vet jag vilka frukter som ska inhandlas imorgon!

  • Betty Boop

    Jag har experimenterat många gånger med olika frukter till Gino. Frysta jordgubbar går jättebra. Tina dem inte innan utan lägg dem frysta i formen. Jag tycker att det funkar bäst med mjuka frukter, hårda som äpple o päron tycker jag inte blir bra. Päron funkar om de är konserverade. Melon funkar inget vidare, blir för vattnigt. Man måste inte ha många olika frukter. Det räcker med tre tycker jag. Banan är ett måste! Använd det som bas och välj två till av tex: persika (färsk eller konserverad), jordgubbar, kiwi, hallon, björnbär o konserverade päron. Gratinera med hackad vit choklad, 200 grader i ca 15 min. Servera med vaniljglass.

Svar på tråden Gino?