Inlägg från: FruFrida |Visa alla inlägg
  • FruFrida

    Utredning för upprepade missfall - någon som vill följas åt och stötta?

    Hejsan
    Kanske finns det någon här som kan hjälpa mig?
    Jag och min man har fått tre missfall sedan i oktober 2011 och blev ordinerade progesteron och trombyl inför nästa graviditet. Förra söndagen plusade jag och började direkt med medicineringen då det var de instruktioner jag fått. Då testet visade svagt testade jag igen i onsdags för att jag ville så gärna se att det blev starkare, men det var fortfarande lika svagt. När jag testade igår var det svagare och idag var det så gott som negativt. Jag är väl rätt övertygad om att detta inte kommer bli någon fullgången graviditet det här heller.

    Finns det någon som helst anledning att fortsätta ta progesteron och trombyl? Finns det någon konstig biverkning som kulle kunna göra att testen beter sig som de gör, som inte betyder missfall?

    Jag vet att jag griper efter halmstrån, men vi vill så fruktansvärt mycket bli föräldrar!

    Tack på förhand!

  • FruFrida
    IorÅsna skrev 2012-06-16 10:02:16 följande:
    Hej och välkommen Frufrida.

    När har du BIM? Jag är ledsen för era missfall, vi alla här inne vet känslan. Själv har jag 4 bakom mig.

    Tyvärr hände det samma sak med mig som det gör med dig just nu och jag hoppas verkligen det inte betyder samma sak för dig som för mig.
    Plussa redan på ÄL+8 tror jag det var och strecken var starkare och starkare för att sedan närmare BIM, bli svagare och svagare..
    Sen kom "mensen" på BIM dagen som var missfallet tyvärr, 4:e missfallet..

    Trombylen och vaggisarna gör inget mer än att försöka hjälpa till. Dock kan proggen skjuta upp mensen så att säga, jag gjorde så att jag slutade med preggon när mina streck blev svagare för att se om mensen kom eller inte inför BIM osv, men trombylen ska du fortsätta äta.

    Jag hoppas sååå det inte är missfall för er igen!!
    Är ni också under utredning eller har gjort?          
    Hej och tack!
    Jag vet inte exakt när jag borde ha BIM, jag har knappt haft några vanliga menscykler under det senaste året och innan det åt jag minipiller som gjorde att jag inte hade mens. Dock tror jag att jag hade ÄL den 30:e maj och borde då haft BIM i onsdags ungefär, men det skulle lika gärna kunna vara idag.

    Vi har inte påbörjat någon utredning mer än att vi fick utskrivet progesteron och trombyl. Tydligen var det första steget enligt kvinnokliniken där jag bor. På dem lät det nästan som om man inte gör mer, men jag kommer vara hård denna gång! Vad kan man begära att det ska undersöka i en missfallsutredning?

    Hur går det för er nu efter 4:e missfallet? Har ni fått hjälp?
  • FruFrida

    Mina tre missfall har alla varit ma:n. Två som behövde medicinsk behandling och skrapning och ett som kroppen skötte själv.

    Det känns bara så surt allt det här. Har nästan varit gravid konstant sen i juli 2011 men får bara allt illamående och inget barn...

    Vi bor i Umeå. Tack för hjälpen, jag tänker inte låta det här passera förbi denna gång. Nu får dom fasen hjälpa oss...

Svar på tråden Utredning för upprepade missfall - någon som vill följas åt och stötta?