• FruIngo

    Utredning för upprepade missfall - någon som vill följas åt och stötta?

    Hoppar in här. Har haft 3 tidiga missfall, alla när jag gått in i v.7 Den 19/6 var jag till kvinnokliniken. Tog en massa blodprov och ett vul. Slemhinnor och äggstockar och -ledare såg bra ut. Nu inväntar jag bara svaren på alla prover. Samt att mensen ska komma igång efter det senaste missfallet, ska då på den 3:e mensdagen ta ett ytterligare blodprov. Fick trombyl utskrivet. Men fattar inte riktigt när jag ska börja äta dom? Ska jag börja äta dom när jag väl blivit gravid igen??

  • FruIngo
    Gatto skrev 2012-06-26 21:17:29 följande:
    Hej fruingo. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig ang trombylen för jag har aldrig tagit dem. Men tror att någon annan här har gjort det. Tråkigt att höra om dina mf. Vet du vilka prover de tagit? Har de även tagit prover på din partner?

    Provet jag vet de tog är sköldkörteln. De andra vet jag faktiskt inte. De har inte tagit några prover på min man. De tyckte att vi skulle börja med mig först. Eftersom vi kan bli gravida så menade de på att vi inte skulle påbörja nån fertilitetsutredning. När vi väl lyckats bli gravida igen så ska jag ringa gyn direkt så att jag får en tid för vul. Men tidigast v.6, annars skulle de inte kunna se något. De ska då kolla om ägget sitter rätt och om jag ska fortsätta med trombyl eller om de måste konplettera med sprutor.
Svar på tråden Utredning för upprepade missfall - någon som vill följas åt och stötta?