• Maaaaalin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej! Jag hoppar gärna in här och följer, hoppas det är okej.

    Jag är 24 och sambon 27, vi har försökt i ett år nu med vår första men inte lyckats än.. Jag har väldiga problem med oregelbunden mens och konstiga smärtor, efter den 1/3 får vi komma på undersökning:) hur länge har ni andra försökt?

  • Maaaaalin
    Heidi82 skrev 2014-01-26 20:00:41 följande:

    Maaalin: Välkomnen hit! Jag och min man har försökt i snart två år. Gjorde första IVFn i Nov som misslyckades. Vi hoppas att andra försöket ska bära frukt!

    Dina konstiga smärtor är det i samband med mens? Har du undersökt om det kan vara endometrios?


    Hej! Tack ska du ha:) oj, då ska jag hålla tummarna för er!! När blir försök nr två då?

    De är under hela cykeln, jag har myom i släkten så skulle kunna vara det som spökar kanske, ska bli skönt att ev få veta vad det är:) jag har försökt fått komma tidigare på undersökning men det är stenhårt på 1-årsgränsen om man har råkat nämna att man har bebisverkstad hemma:S
  • Maaaaalin
    Heidi82 skrev 2014-01-27 09:53:31 följande:

    Maaalin: Det här blir vårt andra försök. Ska just åka till sjukhuset för att få två embryon insatta. Av våra 10 befruktade lever bara 5. Så det är inte mängden som räknas, åter igen. Hoppas att du inte har något myom då, låter inget vidare.

    Kan ni inte "överdriva" lite med hur länge ni försökt till doktorn? Det gjorde jag för jag kände så starkt att ngt inte stämde och att vi skulle behöva hjälp. Men eftersom jag har endometrios så får man även börja tidigare


    Där jag bor går detta genom UM eftersom jag fortfarande är under 25, läkaren där har skrivit remissen till kvinnokliniken där det står att vi har försökt i ett år den 1/3 fast vi började i början av februari förra året.. Tyvärr, jag ska alltid vara så jäkla ärlig så det irriterar mig själv ibland! Hade jag tänkt framåt hade jag ju lagt på någon månad när jag var där i höstas :D

    Ååh, då ska jag verkligen hålla tummarna för er!!! I början ville jag att allt skulle gå naturligt till men nu skiter jag i vilket, huvudsaken är att vi kan få våran bebis överhuvudtaget...
  • Maaaaalin

    Oj vad länge sen det var jag kikade in här! Har tagit en ordentlig paus från FL för att fokusera på bebisverkstan som inte har gått alls.. Så nu har vi försökt i snart 14 månader och varje månad får jag en mer och mer tilltagande känsla av att jag inte kan bli med barn.. Vilket säkerligen inte skyndar på något plus haha.
    Ni får förlåta, kände att jag behövde gnälla av mig lite ;)

    Håll tummarna för oss, den 3/4 har vi vårt första besök på kvinnokliniken här i stan för att göra en undersökning och lämna prover, sen kör utredningen igång!

  • Maaaaalin

    Jag är så glad, testade positivt på ett äl-test för första gången i förrgår! Känns bra att jag har ägglossning (åtminstone denna månaden), och det skulle vara riktigt roligt om det blir något av det eftersom vi har första besöket för utredning nästa torsdag.. Hade vart klockrent!!

  • Maaaaalin
    Maramina skrev 2014-03-26 07:44:21 följande:
    Förlåt Malin att jag drar ner dig, men ett positivt ägglossningstest behöver nödvändigtvis inte betyda att man har ägglossning, bara att man har de hormoner som krävs för att ett ägg ska lossa. Det enda som kan säkerställa att man har haft ägglossning är egentligen blodprov. Mätning av basaltemperatur kan också ge en hint om det, men är inte 100% säkert det heller. För mig tex fungerade inte tempmätning så jag la ner det. Men hoppas i alla fall att du nu har haft ägglossning och att det är nu du blir gravid!
    Med tanke på de ägglossningssmärtor jag hade senare på kvällen så var det med ganska stor säkerhet ägglossning, men tack ändå! ;)
  • Maaaaalin
    LängtansBlåaBlomma skrev 2014-04-28 22:03:21 följande:
    Ja, det är fantastiskt roligt =)

    Åh grattis!!! Gud vad roligt att höra efter att ha följt din blogg och eran kamp!!

    Själv är jag på BIM-2, fick en jättekonstig känsla nere i vänster sida av magen plus megamensvärk på äl+5 men efter det inget mer än brösten som jag alltid känner av nuförtiden.. Så jag både hoppas och försöker att inte hoppas, som varje månad.. Haha;)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus