• isadora81

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Förlåt att jag hoppar in i er tråd. Jag har följt den ett tag men aldrig skrivit. Vi ska snart göra vår 6e insättning efter ivf. Vi kommer göra ytterligare en insättning om det inte funkar men sen går vi vidare till surrogat.

    jag tänkte bara tipsa jz om surrogat med äggdonation som en plan c. Det borde kunna funka om din man har ok spermier?

    Lycka till alla kämpar!


  • isadora81

    Jz, jaha du följer min blogg. Det var roligt att veta vem en av de som är inne och kikar ibland är. :)

    Vad tråkigt att din man har dåliga spermier. Då kanske tyvärr inte surrogat heller är ett alternativ för er. Det blir nämligen juridiskt väldigt svårt att få hem barnet om inte pappan är genetisk pappa som går att bevisa med dns-prov. Usch vilken jobbig sits. Jag håller verkligen tummarna för att äggdonation eller embryodonation funkar!


  • isadora81

    Jag plussade på ruvardag 10 med ett tvådagarsembryo vilket är lika med två dagar innan BIM. Då var det dock väldigt svagt och när jag tog ett digitalt test så fick jag ej gravid. På BIM visade det digitala testet gravid 2-3. Så om du testar tidigt är det bäst att ha stickor som man läser av manuellt eftersom de digitala visar ej gravid om halten är för låg. 

  • isadora81

    Jag har ett filmtips. The odd life of Thimothy Green. En fantastisk film där man kan tänka liknelse både med adoption, äggdonation och även barn som går bort för tidigt samt den ofantliga längtan efter barn.

  • isadora81
    JZ79 skrev 2014-06-29 21:03:31 följande:
    Filmen ligger nu på min dator och tror det blir perfekt en regnig dag efter jobbet Tack, kram



    Förbered dig på lite härligt snyftande. :) kram
  • isadora81

    Åh hu jz. Jag blir så nervös när du pratar om mannens provsvar. Jag hoppas verkligen att ni får positiva besked. Embryodonation är ju fantastiskt så för den skull gör det ju inget men ni har haft nog med otur nu.Hoppas du gillade filmen!

    Jag följer alla er kämpande hjältinnor! Vi är starka men vad är alternativet? Bara att fortsätta kämpa. Jag fick ett omvänt citat av en vän som jag tycker är väldigt bra: `det är inte vägen som räknas det är målet`.

  • isadora81

    Hej hej!

    Jag har skrivit något inlägg och jag följer er tråd dagligen och några av er följer min blogg. Jag skulle vilja ge er lite hopp genom att berätta lite om min historia.

    Jag har gjort tre ET och tre FET med perfekta embryon som bara ger svaga plus eller totalt blanka test. De svaga plussen är tidiga missfall och mensen har kommit fyra dagar för sent. Jag har även varit i Grekland och fått immunbehandling samt gjort priming och hysteroskopi. Sista försöket fick vi tillbaka 2 fina blastocyster vilket även dt gav svagt plus och försenad mens.

    I maj gjorde vi ett försök med en surrogatmamma och plussade på första försöket. Vi är idag i vecka 10+3.

    Det finns så mycket olika metoder idag och jag vet att surrogatmödraskap är kontroversiellt och därför vill jag inte skriva så mycket mer. Men om någon aver vill veta mer eller om ni vill läsa min blogg så får ni gärna maila mig.

    Lycka till alla fina starka tjejer!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus