• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Nellin

    Idag är ÄL-testet ÄNNU svagare. Det blir verkligen bara svagare och svagare. Idag syns det knappt. Men jag kan verkligen inte ha haft ÄL ännu, det är för tidigt. Man kan ju inte ha mens och ÄL samtidigt?

    Jag hoppas att testen gav utslag för att det var så nära inpå mensen och att det kommer stiga snart igen när jag närmar mig ÄL som förväntas vara nu på lördag. Hoppas hoppas hoppas!

    Hur mår ni töser? 

  • Pastell

    Maramina: Vad roligt att du fått så många intervjuer! Jag håller tummar och tår för dig nu då Solig

    Nellin: Kan och kan, de säger ju att man kan men det måste vara väldigt ovanligt. Jag tror på teorin att du fick relativt starka pga mensen varit precis, då äl-testen kan reagera på det också, och du kommer få stegring framöver inför ÄL

  • Ciccie86

    Insåg nu att jag bara är på dag 19 i cykeln, vilket innebär att vi inte fick till det alls under trolig ÄL (3-4 dagar sedan) pga ryggen.. Så jag gör röntgen med gott samvete imorgon!
    Ryggen måste vara prio 1 nu!

  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-12-04 17:50:52 följande:
    Insåg nu att jag bara är på dag 19 i cykeln, vilket innebär att vi inte fick till det alls under trolig ÄL (3-4 dagar sedan) pga ryggen.. Så jag gör röntgen med gott samvete imorgon!
    Ryggen måste vara prio 1 nu!
    Tycker du tänker alldeles rätt! kram.
  • Ciccie86

    Fast så länge inte mensen dyker upp så vem vet, vi fick till det runt dag 12-13.. Men som sagt, inga förväntningar! Verkar som att min mobil delar upp mina inlägg :p Sorry!

  • Ciccie86

    Nellin - jag har en vän som hade det svårt att bli gravid. Efter ett bra tag så insåg dom att hon hade ÄL på dag 26 i cykeln, 2 dagar innan hon fick mens. Det är rätt ovant har jag hört! Kan det vara så att du har tidig ÄL??

  • Jayt

    Tjejer... Vår fert.läkare ringde förut. Mina prover som togs vid besöket visade tyvärr inte vad hon trott efter att hon undersökt mig. Jag har tydligen inte så många äggblåsor som hon tyckte vi inte skulle försöka själva längre utan vi att vi ska börja med provrörsbefruktning.
    Är helt förstörd! Allt känns så himla konstigt och att det inte händer på riktigt! Jag känner mig värdelös, jag kommer nog aldrig få barn på naturlig väg, eller tänk om provrörsbefruktningen inte funkar då kommer jag aldrig någonsin få ett biologiskt barn!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus