• Malin1988

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell skrev 2012-10-26 06:16:49 följande:
    Vårväntan & Malin: Tack, hade det jättetrevligt igår Ja vi ska gifta oss imorgonKram! Men du har inte fått mensen än? Så länge den inte kommer är det inte kört, många har ju inga symtom innan.

    Oj så kul, grattis! Njuuuuuuut av dagen. Själv firar vi snart 5 månader som gifta
  • Malin1988

    BIM -3 och jag har inte testat STOLT! Tror ju inte det har blivit något nu heller på försök 12. Dock hände det en grej imorse, kräktes när jag borstade tänderna. Kände ingenting före bara kom från ingenstans, helt mysko. Så hade jag när jag var gravid förut... Det ger ju lite hopp. Men brösten är inte alls ömma, det brukar dom alltid vara före mens...

  • Malin1988
    Pastell skrev 2012-10-26 12:55:56 följande:
    Jaha nu ser jag i ett mail jag fått, de har sålt slut på lagret. Får dom på måndag eller tisdag. Suck...då hinner la mensen komma.

    Eller inte bara för att du inte testar :) hoppas på plus!!!!
  • Malin1988
    Lillnosen skrev 2012-10-26 12:25:10 följande:
    Å där kom mensen :( Skulle ju ha BIM imorrn, trodde jag, men nyss hade det kommit en del mörkrött blod i trosskyddet. Rätt så mycket, men inte så jag behöver en binda eller tampong. Typiskt. Jag hoppades ju såååå! Kroppen verkligen grundlurade mig nu! Med denna molvärk som jag annars inte brukar ha alls... Usch va besviken jag blev nu :( Vill bara gå hem och tycka synd om mig själv men halva jobbdagen är ju kvar :( Får deppa ihop ikväll och sen försöka lägga ALL fokus på huset och bara tänka på det. Lättare sagt än gjort om min kropp ska hålla på och lura mig framöver :( FAN OXÅ!!!!

    Fan så tråkigt :( beklagar mensen!!
  • Malin1988
    Försöker skrev 2012-10-26 14:02:52 följande:
    Pastell - ha en underbar bröllopsdag imorgon!!!   Har just fått förstoringarna från vårt bröllop, så kul att sitta och bläddra och minnas tillbaka. 2 månader sen gifte vi oss, minns den fantastiska dagen som igår! Nu har jag läst igenom hela tråden sen jag skrev sist, det var en del sidor minst sagt...  Ni är så fantastiska här i tråden, det ser man ännu tydligare när man streckläser som jag just gjort! Har en mkt märklig BIM-episod bakom mig, vet fortf inte riktigt vad som hände/händer. Min lutealfas är alltid 15 dagar och min cykel är lång, oftast 35-36 dagar. Hursom, mitt i lutealfasen, 6-7 dagar efter ÄL (där vi prickat in massa sex och konstaterat ÄL med CB-test) fick jag en liten klarröd blödning. Blev HELT säker på att det var en riktig nidblödning, för mensen kunde det ju inte va. Blödandet fortsätter dock några dagar, ungefär som helt vanlig mens. Nähä, tänkte jag...  Men det konstiga var att jag kände INGEN pms (vilket jag annars har stora problem med) och inget uns av mensvärk under hela den här perioden. När allt var över, när BIM egentligen skulle ha varit, DÅ får jag värsta humörsvängningarna, som pms i storpack. Rusade ut 2 ggr från föreläsningarna och stortjöt över ingenting! Låste in mig på toan och bara grät och grät och grät.   Nånstans tänkte jag att det är nåt som inte stämmer, så jag tog 2 gravtest (testlagrets) med flera dar emellan, negativa. Ställde in mig på nästa ÄL istället som räknat på 32 dagars cykel (räknade kortare för att inte missa den) skulle inträffa tidigast den 30 okt. Eller senare om det skulle bli en "vanlig" 35-dagarscykel.  Skulle alltså börja testa med CB-ägglossningstest idag för att vara extreeeeemt tidigt ute och det visade glad gubbe NU, på det första testet?! Nu fattar jag ännu mindre... Jag borde inte ha ÄL nu... Då blir min nästa cykel typ 28 dagar. Vilket ju är normalt men inte för mig... Har nån en förklaring på vad som hände? Oregelbunden mens är ju inget konstigt men oregelbunden lutealfas ska man ju inte ha?? Och varför verkar kroppen komma med flera "förkortade" cyklar, vad pågår? Nån som har några inputs, förslag, tankar?  

    Jag har fått falska glada gubbar på ch test! Tidigt i cykeln.. Ha då dubbelkollat med vanligt ältest som visat negativt.
  • Malin1988
    Selina02 skrev 2012-10-26 18:34:51 följande:
    Hej på er här inne! Jag var sååå deppad för ca en vecka sedan, skrev här inne hos er, har försökt i 1,5 år att bli gravid men lyckades inte, varje dag kändes jättelångt och ju fler dagar det gick blev det svårare. Vi hade planerat barn ca 2,5 år sedan, men jag slutade inte med p-piller för att vi köpte lägenhet osv...och trodde att vi skulle bli gravida på första försöket. Hur som helst, jag plussade i onsdags!! Fattar det inte själv än, känns overkligt! Jag totalt testat 5 gånger och har en digital till imorgon för att vara säker. Nu kan jag nästan inte ens njuta för att jag är livrädd att mensen ska komma imorgon på BIM och att jag ska få missfall igen (som tidigare i år).....Jag vet att det är tufft för er här inne, men vill bara säga att er tur kommer också!!! Jag håller tummar för er, och hoppar ur tråden igen! Lycka till alla 

    Grattis!!!
  • Malin1988
    Försöker skrev 2012-10-26 15:11:45 följande:
    Men vilket menar du med "vanligt" ÄL-test? Har kört med testlagrets stickor och tycker de är värdelösa. Jättesvåra att läsa av, alla resultat blir i stort sätt lika runt de dagarna. Sen började jag med CB och då blev allt svart på vitt. Men när du skriver ch test, menar du clearblue då? Vad står då ch för? 

    Menade clearblue :) vanliga menar jag såna med streck å inte digitalt :)
  • Malin1988

    Idag har jag BIM. Var säker på att mensen skulle komma redan på morgonen, men nej. Den dyker säkert upp under dagen. Imorgon har vi ju läkartid. Tänk vad roligt OM jag vore gravid och kommer till läkare för fertilitetsutredning. Men tyvärr känner jag på mej att det inte är något...

  • Malin1988

    [quote=67305936][quote-nick]Pastell skrev 2012-10-29 07:23:37 följande:[/quote-nick]


    Malin1988 skrev 2012-10-29 07:10:42 följande:
    Idag har jag BIM. Var säker på att mensen skulle komma redan på morgonen, men nej. Den dyker säkert upp under dagen. Imorgon har vi ju läkartid. Tänk vad roligt OM jag vore gravid och kommer till läkare för fertilitetsutredning. Men tyvärr känner jag på mej att det inte är något...
    Det vore något! De lär väll ta gravtest på dig när du kommer, tänk om de kommer ut och säger att du är gravid [/ Tror du dom ta det? Oj vad glad man skulle bli. Men det är nog tyvärr bara en dröm.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus