• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Härligt med resa Rebster, var har ni varit?

  • BaPumba

    Det låter supermysigt med semester i skärgården Rebster! Hur många tältnätter blev det? Förstår att du längtar efter en riktig säng nu! Vi kom hem från vår cykelsemester igår, och jag sov som en stock inatt efter våra 4 tältnätter.. :)

  • BaPumba
    Rebster skrev 2012-07-31 23:10:26 följande:
    Ja, den ska ju vara bra om man har PCO också!



    Jag vill oxå veta hur det går! Har oxå spottings, så jävla störande! Och även om det tydligen är normalt så kan jag inte låta bli att undra om det är svårare att lyckas när man har dem... Att de kan bero på nån brist i kroppen eller att äggen inte riktigt kan fästa eller nåt.
  • BaPumba

    Frida: Jag skulle hämtat ut en till kur för säkerhets skull! Om du blir gravid så skippar du bara att ta den. Pengarna du kanske lägger i onödan för en extra kur om du skulle bli gravid kommer kännas som "en piss i missisippi".. :) Bättre att vara förberedd och fortsätta köra när ni är igång.

  • BaPumba

    Frida: Bör tillägga att jag inte kan så mycket om pergo, så eventuella gynundersökningar och sånt man kanske måste göra i samband med en kur vet jag inget om.

  • BaPumba

    Hej tjejer!

    När jag läste ikapp mig såg jag att några frågat om spolning/kontraströntgen. Jag gjorde det i våras och tyckte det var som en helt vanlig gynundersökning. Tog lite längre tid och det var min gyn + en sköterska, de behöver vara två samtidigt. Ungefär som tandsköterskan som assisterar tandläkaren. :)

    Det varierar ju såklart från person till person hur man upplever det, om det gör ont osv. Jag var lite nervös innan men tyckte inte det gjorde ont alls.

    Lycka till ni som snart ska göra det, jag är övertygad om att det kommer gå bra!

    Kram på er

  • BaPumba

    Stora My: Spolning och kontraströntgen är samma sak. Troligtvis säger många spolning för att man sprutar (spolar) in en vätska. Men syftet är inte att spola rent för att få fri passage, syftet med själva spolningen är att få in kontrastvätskan så att man kan se mha kontraströntgen om det ÄR fri passage.

    Jag har oxå hört talas om att en del blir gravida efter den kontrollen och min gyn bekräftade att det kan spela en liten roll för vissa. Om det skulle vara något litet hinder, typ nåt klegg som har fastnat, försvinner det antagligen vid spolningen och ökar chansen något.

  • BaPumba

    Så spännande för dig Frida, ååå vad jag hoppas för er skull! Roligt att din sambo delar med sig av sina tankar lite mer.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus