• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vårväntanochlängtan skrev 2013-05-28 16:58:36 följande:
    Hej tjejer!

    Här är mensen sen som den har börjat att bli de senaste månaderna Obestämd Så jobbigt när man känner att den är på G men inte kommer igång.
    Har känt mig ledsen & förbannad de senaste dagarna på att det aldrig blir vår tur{#emotions_dlg.flower} Tog ett negativt test för ett par dagar sedan men med kvällsurin. Det var blankt som snö. Har jag riktigt riktigt tur så kommer den ju inte men som sagt jag har haft mensvärk i dagar. Vad hade du för förkänningar Nellin?
    Åh, jag hoppas för din skull! Jag fick en massa finnar, vilket jag inte brukar få. Hade nog lite mensvärk till och från fast som kändes lite annorlunda, ont i brösten fast inte i bröstvårtorna utan mer åt sidan och bak mot armhålan. Det som verkligen fick mig att misstänka något var värken i ländryggen. Det har jag aldrig haft förut och nu gjorde det verkligen ont. Det började kanske 5 dagar innan BIM och höll i sig till ungefär två dagar efter BIM.

    Heja heja heja! 
  • Nellin

    Kanske 4a, hur har det gått med testandet? Jag håller verkligen tummarna för att det är dags nu, så du slipper bli sådär fruktansvärt besviken. Kram!

  • Nellin
    Vårväntanochlängtan skrev 2013-05-28 21:37:31 följande:
    Väntar till helgen om den inte kommit då så får jag testa, Flört Men det lär som sagt komma innan dess. 
    Japp, tar examen nästa fredag Skrattande Hurra!
    Jösses vilken karaktär du måste ha, hahaha! Jag har verkligen aldrig lärt mig att hålla mig. Har du några symptom?

    Härligt med examen! :) Grattis! Jag tar examen nu på tisdag och det känns jättekonstigt och jätteskönt. :) 
  • Nellin
    Thotis90 skrev 2013-05-28 18:31:32 följande:
    torsdag kväll kommer han att få veta* 
    Vore det inte mer respektfullt att berätta på en gång att ni ska till en kurator, så han får chans att förbereda sig mentalt och känslomässigt? Ni är ju ändå två om detta och han måste väl också ha möjlighet att tänka och känna efter innan ni ska öppna er inför en tredje part? I en relation ska man ju vara ett team och det innebär, åtminstone för mig, att man delar med sig och försöker ihop. Om han blir alldeles överraskad med det så kanske han inte vill följa med. Han bör få en chans att samla sig lite.

    Det är i alla fall min spontana reaktion. Hoppas det löser sig! 
  • Nellin
    Lillnosen: Skönt att hundarna mår lite bättre. Hoppas det fortsätter i den riktningen! Gällande ditt kvitto så är det klart att du ska ha rätt i det här, och att du ska få tillbaka pengarna. Stå på dig bara, var saklig och kräv att det utreds. Jag tror inte att de kommer krångla med dig, och om de gör det så kan du alltid överklaga. Det där ordnar sig säkert raring!
  • Nellin
    Otålig: Men GRATTIS! Du har ju blivit mamma! Underbart med två små pojkar! Varje dag som går är en dag närmre säkerhet och jag håller alla tummar och tår för att de ska få växa och bli stora och starka! HjärtaKanske 4a: Hur långt efter tiden menar du att du får streck? Är det rätt färg eller bara grått? Jag menar, är du heeelt säker på att det är spökstreck? När har du BIM? Än ska du inte ge upp raring!
  • Nellin
    Lillnosen jag hoppas så himla mycket! Akupunkturen du vet :) Den gör underverk!
    Jag var förresten där igår igen. Ska gå en gång i månaden nu hela graviditeten. När har du BIM?
  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-05-29 17:07:08 följande:
    Nellin - Ja jag hoppas! Aha, vad kommer han fokusera på då? Jag har nog BIM på måndag eller tisdag, beroende på om ÄL skedde på torsdagen då jag hade värken eller om den kom på fredagen ändå.
    Varje månad har nytt fokus, för bebisen behöver olika saker i olika stadier. Han anpassar akupunkturen efter detta.
    Jenso skrev 2013-05-29 19:11:21 följande:

    Nellin: Hur tidigt kan de se om du vantar en eller tva bebisar?
     


    Den 17 juni gör vi vårt första ultraljud. Då är vi i vecka åtta och då kan man se hjärtat. Så det blir spännande att se hur många som pickar där inne. :)

    Gud vilken dunderskörd du fick ut då Jenso. 15 stycken!!! :) Jätteroligt! Nu håller vi tummarna att så många som möjligt blir befruktade så att många kan gå till frysen också inför framtiden. :)
     
  • Nellin
    Försöker: Hur gullig är inte du då? Fina fina tös! Javisst är det härligt att det ÄNTLIGEN börjar röra sig i rätt riktning. Och jag tror verkligen på att det kommer fortsätta så för många fler här inne. Det är liksom dags nu. Och många har ju börjat med nya behandlingar, vi börjar få ny D-vitamin och energi från solen, snart är semestern här - det bara måste bli ett gäng ungar! :)

    Lillnosen:  Jag har antecknat alla mina symptom från ÄL fram till idag (och fortsätter skriva ner varje dag). Tänkte att du kanske vill få en liten fingervisning om hur jag kände dagarna mellan ÄL och mens?

    På ÄL+5 har jag skrivit "Tycker mig känna liiiiite dov mensvärk, men väldigt diffus. Inget i brösten alls. Frusen och trött och har helt spontant blivit kass i kistan."

    På ÄL+6 har jag skrivit: "Har fortfarande dov mensvärk. Har också blivit illamående, och trött. Känns nästan som om jag ska bli sjuk. Torr i munnen är jag också men känner fortfarande ingenting i brösten".

    Så visst kan man bli illamående redan ÄL+6, för mitt har bara blivit värre. Redan dagen därpå var jag närmst spyfärdig emellanåt och började då också få ökade flytningar.

    Äl+8 började jag bli lite yr, molvärken var helt borta men brösten började förändras lite.

    Äl+9 kunde jag känna att brösten faktiskt gjorde lite ont, fortfarande ingen molvärk och illamåendet lös med sin frånvaro.

    Från och med ÄL+10 började alla symptom bli mer påtagliga: molvärk, ont i ländryggen, illamående, ont i brösten och jag började bli andfådd. Det var också den dagen jag fick nidblödningen.  

    Ja, och anteckningarna fortsätter såklart, men så såg det i alla fall ut innan BIM. :) 
  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-05-30 10:19:32 följande:
    Alltså, mår inte hundra. Lätt illamående sen jag vaknade och får sån där känsla i munnen och halsen som innan man ska kräkas, inte kväljningar men det som kommer innan. Känns jättekonstigt :/



    Åh, jag hoppas så att du mår illa för att du är preggo! Gud så spännande! Om den där BIM-dagen kunde komma då! :)

    Kanske 4a - jag håller tummarna stenhårt att testet blir starkare! Jag ser inget på bilden, men ni såg ju inte heller på de första testen jag la upp trots att jag själv såg, och jag fick ju plus till slut. Så fortsätt testa!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus