• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja här är det lugnt. Börjar dock längta till att få börja försöka igen. Åt ju BDG några dagar denna månad för att kolla vad som händer, och jag har mått lite knepigt de senaste dagarna. Har ingen aning om det hjälpte mig att få ÄL, så kanske är det ÄL-symptom jag känt? Hursomhelst så ska jag ha mens typ onsdag nästa vecka och därefter ska jag minsann börja på verkstaden igen! Hur har du det själv adnil?

  • Nellin

    Många deppiga och förtvivlade här i tråden just nu. Men efter regn kommer ju solsken. Nu är våren på ingång på riktigt, och fint väder skänker i alla fall lite extra livslust. Eller vad säger ni?

    Jag har en fråga till er som har erfarenhet av tidigare graviditeter. Har ni nåt minne av hur era flytningar var de första veckorna av graviditeten? Eller för all del genom hela graviditeten! Som vanligt, eller förändras de? Större eller mindre mängd?

    Bara en vecka kvar till mens för min del och därefter ska vi köra igång igen.
    Dagarna går väääldigt långsamt. 

  • Nellin

    Hej Inelg, välkommen hit!
    Här har du en grupp som vet hur träligt och pissigt det är när man aldrig får sitt plus.
    Jag har själv försökt i ett år aktivt, fått diagnosen PCO i januari och sedan dess har jag haft en paus. Men nu har jag, precis som du, börjat med Apiforce och Rosenrot. Efter mensen som kommer till veckan ska vi börja försöka igen och med tanke på alla andras solskenshistorier om Apiforce så känner jag mig hoppfull!

    Jag vet inte när man får stämpeln "svårt att få barn", men alla läkare och barnmorskor brukar ju säga att det är normalt att det tar upp mot ett år för många att få barn. Läkarvården klassar dig nog som "svårt att få barn" om det inte tagit sig efter ett år, och det är ju först då du har rätt att få hjälp. Personligen är jag inte mycket för stämplar och tror inte jag har någon åsikt om saken. Det enda jag vet är att jag längtar otroligt efter barn och här får jag möjlighet att dela del längtan med andra individer, som förstår. :) Hoppas du ska trivas!

    ElectroDiva: Hur går det? Testat ännu? 

  • Nellin

    Hoppas: Om du känner att du vill testa lite olika preparat så är mitt tips att ta rosenrot och apiforce varje morgon innan frukost, från mensens första dag fram till ÄL. :)

  • Nellin

    ElectroDiva: De där testen ser ju positiva ut. Svagt, men ändå positiva. ?

  • Nellin

    Fanns det ingen kvinna här inne som varit gravid förut och som kunde svara på min fråga om flytningar?
    Fisiga ni är!  Skäms 

  • Nellin

    Hoppas: Hehe ja det var väl lite fisigt? Flört Jag får säkert svar så småningom.
    Om inte annat så kan vi ju hoppas att både du och jag får veta av egen erfarenhet SNAAART! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus