• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack för svaren! :)

  • Nellin

    Jag tror bestämt att min mens är på ingång, alldeles för tidigt. Märkligt, eftersom jag alltid har så långa cykler och framför allt ALDRIG får den för tidigt, snarare alltid för sent. Men ju förr desto bättre antar jag, för det betyder ju att vi kan börja försöka igen, tidigare än väntat. :)

    Det kanske är bidrottninggelén som förkortat min cykel? Är på dag 26 idag och det kom blod efter sex. Det brukar vara ett menstecken. Har alltid minst 33 dagar i cykeln, men oftast fler. Oh well... framtiden får utvisa! 

    Det är lördag, temperaturen bara stiger och stiger och det växer blommor överallt. Jag tycker det är underbart! 

  • Nellin
    Adnil: Kör hårt! :) Jag håller tummarna för er!

    Själv går jag omkring och  är skengravid här tror jag. Det är jag aldrig annars, och eftersom jag vet att det inte är nåt denna månad (eftersom vi fortfarande har paus) så utgår jag nästan ifrån att det är Apiforce som orsakar detta. Jag är extremt illamående hela tiden, suuuperont i brösten, trött och grinig och uppsvullen som attan i magen. Därför antar jag att Apiforce är bra grejer när det gäller fertilitet, för jag har bara ätit dom i 4-5 dagar totalt och känner mig redan såhär. Det är en helt ny upplevelse för mig måste jag säga!

    Trodde att mensen skulle komma igång i förrgår eftersom jag blödde lite efter sex, men det försvann, spårlöst. Så jag antar att min cykel inte kortats ned trots allt. Jag inväntar snällt mensen som kanske kommer på onsdag-torsdag typ. Och då är det en ny laddning Apiforce som gäller, och sen jäklar ska här göras bebis!

    Ut i solen med er gulltöser och lapa D-vitamin! Solig 
  • Nellin
    Stora My: Apiforce är bidrottninggelé som man äter i tablettform. Finns på hälsokost. Om man inte försöker bli gravid så kan man äta det hela månaden igenom, och det funkar som ett kosttillskott som är bra för både det ena och det andra. Det används också av kvinnor som försöker få barn, då det sägs trigga igång ägglossning, förbättra kvalitén på äggen samt förbättra kroppens förmåga för att låta ägget fästa. Om man försöker bli gravid så börjar man äta tabletterna vid mensens första dag (en gång per dag innan frukost) och så slutar man när man får sin ägglossning.

    Väldigt många kvinnor har blivit hjälpta i sin ofrivilliga barnlöshet av detta, men det finns ingen vetenskaplig forskning ännu som styrker det. Namnet bidrottninggelé kommer från det faktum att bin matar och föder upp kommande bidrottning med denna gelé för att hon ska leva längre och för att hon ska producera fler ägg.

    Hoppas det svarar på frågan. 
  • Nellin
    Rebster: Jag har inte barn sedan tidigare. Längtan är så total och obeskrivlig. Vissa dagar känns allt rätt lugnt och sansat, men vissa dagar blir jag nästan knäpp och olycklig av saknaden. Men tålamod! :) Har du barn sedan tidigare?

    Jag tänkte också testa bisolvonen i kombination med BDG om det inte funkar nu vid kommande ÄL. 
    Och ja... var och varannan är ju med barn nu eller har precis fått. Magar ÖVERALLT, och i princip alla mina vänner har både ett, två och tre barn, eller är gravida. Jag tycker det är härligt och är så himla glad för deras skull. Men jag skulle säkert kunna bli ÄNNU gladare för dem, om jag själv fick uppleva det. :) Avundsjuka är fult, men dessvärre oundvikligt ibland. Jag är åtminstone inte på några vis missunnsam.  

    Man får inte glömma bort att vara tacksam över allt det andra som man faktiskt HAR redan också. Det försöker jag tänka på. 
  • Nellin
    Maramina: Åt du hela månaden? Vad jag förstår så kan risken för missfall öka om man fortsätter att äta det efter ÄL. Om man däremot slutar vid ÄL så ska det inte vara någon fara. Och det är det tydligen vanligare bland de som äter den starkare varianten Royal Jelly. Apiforce ska vara mycket mildare och mindre riskfylld.

    Tråkigt att höra om ditt MF, men välkomnar dig tillbaka. Hoppas det tar sig snart igen för dig och att det går hela vägen!  
  • Nellin
    Rebster: Sen är vi ju inne i den period på året då flest barn föds, nämligen mars-april. Så det är inte konstigt att vi bara ser magar övereallt. :) Men nog ska det gå det här! Flera försök och ännu mer tålamod!

    Min skendräktighet håller i sig. Brösten än sjukt tunga, mycket större en vanligt och ömma som tusan. Kanske är det här ett vanligt menstecken för de som har en frisk och normal cykel? I wouldn't know!
    Däremot känner jag INGENTING i magen, så än är det nog några dagar kvar till mens. Att det ska ta sån tid! Jag vill sätta igång med BDG och RR! 
  • Nellin
    Barreliten: Spännande! Jag håller tummarna för att allt går som det ska nu! Håll oss uppdaterade!

     ElectroDiva: Tråkigt med minus. Kanske spänner du dig och tänker för mycket på det? Om du slappnar av så kanske mensen kommer och så kan du ge dig på ett nytt försök igen?

    Maramina: Haha, ja varför inte i maj? Själv hoppas jag på innan maj, men blir nog himlans nöjd om det skulle ske då också, med tanke på hur länge vi har försökt. 
  • Nellin
    Ciccie: Om du har tur och BDG fungerar lika bra på dig som på många andra så kommer du känna din ägglossning den gången. Den blir nämligen så himla mycket starkare. I annat fall så kan du äta fram tills den dag då du ungefär borde ha ägglossning. Det är nog ingen fara att gå över någon dag hit eller dit. Tänk också på att din menscykel KAN bli kortare (eller längre) än vanligt också. Det måste inte alls bli så, men det finns en möjlighet. Jag själv har en cykel på MINST 33 dagar, men oftast fler, och jag åt ju BDG för första gången nu sist. Hittills har inte mensen kommit. Tror att dag 33 denna månad infaller på lördag, så vi får se om den kommer innan dess eller efter.

    Lycka till!

     
  • Nellin
    Ciccie: Ja kanske är mensen på G, eller så är det något mycket trevligare! :)

    Rebster: Några gravsymptom är det nog inte, då vi inte har försökt denna månad. Vet faktiskt inte ens om jag fått ÄL, men jag antar ju det eftersom jag har sån PMS. Skendräktigheten har dock lagt sig nu. Har fortfarande lite ont i tuttarna, men resten har nog försvunnit. Har istället börjat känna av ett svagt svagt molande i tjejmagen, men bara under korta stunder. Så mensen ligger nog runt knuten och väntar. :) 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus