• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Riktigt spännande Frida! När var det dags för BIM, har glömt..

    JZ: Åker om en vecka, så de e snaaart!

    Ciccie: Usch o blä med alla sjukdomar, måtte detta vara sista för dig på länge!

  • BaPumba

    Håller helt med Kravmärkt! Hoppas på och ta smällen när den kommer, OM den kommer! Man måste få tillåta sig att fantisera, framförallt när kroppen och testerna spökar så.

    Nellin, kan du uppdatera om läget innan 1:e september?? Jag kommer va dödsnyfiken om jag inte får veta innan jag åker, och sen va bortrest en månad utan internettillgång och sen läsa ikapp hela tråden...!

  • BaPumba
    Rebster skrev 2012-08-26 16:16:37 följande:
    Hej! Svarar samma sak som Nellin. Den här tråden är för de som har kämpat i ett år eller mer så du kvalar inte in än, det ska du vara glad för! Du behöver INTE oroa dig ännu eller få panik ännu, du har precis börjat.

    Lycka till!



    Vi har ju ingen egentlig tidsgräns på ett år eller mer, när tråden startade hade några försökt 7 månader, 10 månader, 15 månader osv. Men den är ju för oss som har svårare att plusa, och det kan man ju inte avgöra efter bara några månader. Så närmare ett år eller mer bör man nog ha försökt för att alla ska trivas i tråden, nya som gamla!
  • BaPumba

    Jag menade inte heller att trampa någon på tårna, jag ville bara förtydliga det Rebster skrev, med att vi inte har någon 1-årsgräns för att kvala in. Men som Kravmärkt skrev så är det subjektivt. Jag tycker det är skönt att vi inte har någon direkt gräns, men det som håller oss samman är ju att vi alla har svårare att få plus, och det vet man ju inte förren det har gått ett par månader.

  • BaPumba

    Hej tjejer!

    Idag ringde jag till Reproduktionsmedicin på Sahlgrenska, för att tala om att jag är bortrest under september, så jag inte får en kallelse precis då. Och det visade sig att vi fått en remiss för IVF! Jag har hela tiden uppfattat det som att remissen gällde vidare utredning och sen ev. behandling, och det stod inte heller i remissen att det var till IVF.

    Vi gjorde en utredning hos gynekologen, men det känns knappt som de kollat nånting - inte ens det testet som man ska ta ca dag 21 har vi gjort.

    Det var hur som helst en jättebra barnmorska jag pratade med på Sahlgrenska, och hon ändrade vår remiss så det blir ett vanligt besök så får vi se sen vad vi kommer fram till.

    IVF känner vi oss inte redo för iallafall! Det känns som absolut sista utvägen när allt annat är testat.

  • BaPumba
    JZ79 skrev 2012-08-27 14:31:02 följande:
    Va bra att du ringde dom! Ungefär hur lång väntetid var det för ett vanligt besök?



    Det är 3 månaders väntetid, vårdgarantin, har jag fattat det som. Men vi har ju redan väntat 3 månader så vi kommer få en tid i oktober när jag är hemma igen.
  • BaPumba

    Graaaattisss Rebster!!! Åå så härligt att höra, fick rysningar på hela armarna när jag läste om ditt plus! Och en riktigt härlig plus-bild. Häng kvar här ändå och heja på oss andra :)

    Frida: Så sjukt spännande med BIM för dig, jag hoppas och håller tummarna för plus! Bra att du testar innan du åker, jag reser ju oxå på lördag så jag skulle inte stå ut att vänta på uppdatering ändå tills jag kommer hem igen..! Hehe.. :)

    Nellin: Härligt att höra att ni har en skön resa. Värme och god mat gör gott för själen och kärleken. Hoppas du får tag på ett test och uppdaterar oss med ett plus innan lördag! (Vill ju så gärna veta innan jag åker!)

  • BaPumba

    Ella: Spännande för din del med molvärk och så, jag håller tummarna! Angående alkohol är det bästa att låtsas att man dricker för annars blir många misstänksamma. Jag blir misstänksam direkt när en tjej inte dricker (om hon brukar göra det). Köp alkoholfritt vin och se till att ingen ser flaskan, alternativt häll över i en annan flaska. Om du ska blanda drinkar kan du hälla avslagen fruktsoda eller annan ofärgad dricka i en spritflaska. Blanda sedan drinkar som ändå innehåller fruktsoda. Om du får något serverat så låtsas att du dricker det, det räcker att du för glaset till munnen. Byt sedan glaset med din sambo i smyg eller häll ut en skvätt när du får möjlighet.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus