• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ciccie86 skrev 2012-06-22 13:01:06 följande:
    Tack för allt stöd! Jag mår ok, men det är lite tufft.. Nu ska det firas midsommar och jag ska unna mig lite dricka :) Men just nu är jag ej sugen, mensvärk från helvetet :( Glad midsommar på er alla vänner! Kram
    Hoppas mensvärken försvinner å att du får en trevlig midsommar! Nästa år hoppas jag att vi får göra små minikransar till våra bebisar Solig
    Drick lite för mig med, äter så starka mediciner att det bara blir en lugn dag/kväll hemma utan alkohol..men lite god mat ska vi fixa till iaf. Kram!
  • JZ79

    Nellin, ajdå :/ men jag håller tummarna ändå å hoppas att kärringen har vett att lämna dig ifred. Många kramar till dig vännen!!

  • JZ79

    72dagar: många kramar till dig! Ibland är det så svårt att tänka på nått annat än bebis. Känner igen mig mycket...Tycker det går lite upp å ner..vissa perioder känner jag mig taggad å lever livet å hoppas det ska ta sig, andra perioder deppar jag ihop å tänker för mycket på att göra bebis å varför det aldrig blir nått plus osv. Tur denna tråden finns

  • JZ79
    Nellin skrev 2012-06-23 20:40:16 följande:
    Nu kom det mer blod i toan när jag kissade, så nu kom nog mensen. Kräks Usch vad jobbigt. Vilken besvikelse!
    Men men... försök 16 är kanske vår tur.

    Kram på er! 
    Kram!! Hjärta
  • JZ79
    Pastell skrev 2012-06-24 10:26:32 följande:
    Tror inte heller det tagit sig denna månaden här, testade - så det är nog kört. Har idag börjat min viktnedgång, ska ner helst 10 kg, men varje kg känns som ökar chansen till äl lite. Förr kände jag alltid av ägglossningen, och då var jag smalare.
    när har du bim? (orkar inte leta upp bimlistan Tungan ute) det är inte kört förrän mensen kommer Glad
    Lycka till med viktnedgången! Jag har också ungefär 10 kg jag vill gå ner innan jag är nöjd. Jag har iofs regelbunden äl enlig tester och jag känner även äl i kroppen, men det skadar ju inte att gå ner ändå.  Har redan gått ner massor, men sen tappade jag lusten och ork de där 10 sista Obestämd Tips? Jag är ju nu helt stillasiittande också med benet i gips. Har sagt till mannen att han inte får köpa hem godsaker för då kan jag inte låta bli att äta det när jag går här hemma..
  • JZ79
    BaPumba...åh va jobbigt att ni måste vänta så länge efter att du kommit hem..men tänk att det kommer vara värt det!! Det du får uppleva kan vara svårt/omöjligt att göra när ni fått bebis. Jag har glömt till vilket land det va du skulle?? Nånstans i Afrika, men det är ju stort =)
    Är det infektionsläkare som skriver ut malariamedicin? Prata om era bebisplaner med den som ordnar alla dina vaccinationer och mediciner så får du veta exakt vad som gäller för dig och hur länge ni måste vänta osv.
    Kram!
  • JZ79
    Rebster: tack för träningstips! {#emotions_dlg.flower} Ibland blir man låst i sitt tankesätt när det inte går att träna som man brukar Glad Har inga hantlar, men det ska jag verkligen försöka handla snart! Bra tips ju! Dips från soffan ska nog funka när den värsta smärtan lagt sig..dröjer väl nån vecka till tror jag.. Får inte belasta foten på ca 3 månader och även efter det lär det ju ta ett tag innan jag kan gå på den om vanligt. Tror jag får börja träna i vatten i slutet på augusti, men det är ju ett tag tills dess. Tar tacksamt emot fler tips =)
  • JZ79
    Pastell, då finns det stora chanser att du plussar ju!! Många plussar inte förrän efter bim, håller tummarna! Solig
  • JZ79
    Pastell skrev 2012-06-24 17:59:43 följande:
    Stora chanser vet jag inte då jag nog inte har äl eller väldigt sällan, jag bara längtar till läkaren hör av sig igen och jag får börja med behandling

    Fy sjutton, har ju börjat min viktnedgång idag och huh vad sugen jag är på godis och allt onyttigt. Det är verkligen det svåraste av allt. Tänker på mat/godis hela tiden .
    Kanske inte stor chans...men chansen finns trots allt Solig Hoppas läkaren ringer dig nu i veckan.
    Visst är det konstigt att man blir så sugen på allt onyttigt så fort man bestämt sig för att vara nyttig! Jag blir sugen på kakor å allt möjligt när jag "bantar", sånt blir jag egentligen aldrig sugen på annars..Hjärnan spökar å retas med oss! Det kommer gå jättebra vännen! Hejjar på dig!
    Nellin skrev 2012-06-24 21:22:29 följande:
    Ja hörrni... jag vet inte riktigt vad kroppen sysslar med. Det kommer lite blod då och då när jag är på toan, men i bindan kommer bara lite bruna flytningar. Den där riktiga och rejäla mensen kommer liksom inte igång. Inte har jag särskilt ont i magen heller. Jag bara väntar på att det ska komma rikligt och tjockt med mörkt blod. Ja ni vet ju vad jag väntar på. Men det är bara fjös som kommer.

    Då bör jag egentligen inte räkna detta som första mensdagen va? Det gör man väl först när det kommer igång på riktigt? 
    Jag skulle inte räkna det som första mensdagen. Men du...kanske dags för ett gravtest ändå??
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus