Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Inelg: Jag beklagar verkligen ett du fått ytterligare ett MA/MF! Förstår att det känns skit verkligen{#emotions_dlg.flower} Jag åt ju också BDG då jag blev gravid och det slutade ju som sagt i MA i v.9 och jag har också funderingar på om det kunde vara anledningen till att det gick som det gick. Hoppas att ni snart blir gravida igen på egen hand och att allt kommer att gå bra. Det önskar jag dig verkligen!

    Själv sitter jag spänd och väntar till på lördag då jag har BIM. Senaste dagarna har jag varit riktigt trött och även fått något utslag som kanske skulle kunna vara hormonellt. Ska nog kolla upp dom imorgon om de inte förvinner för de kliar satanDemon Men om det skulle vara bebis så är det värt det alla tiders.
  • Vårväntanochlängtan

    Nellin: Nä för det är borta igenObestämd Men gravtesten är negativa men har bara tagit på eftermiddagen. Får vänta och se helt enkelt. Hoppas att det inte är det! har nämligen känt mig gravid

  • Vårväntanochlängtan

    Var ute med mina tjejkompisar igår och det var väldigt härligt att släppa allt för en kväll och bara njuta av god mat och lite för mycket alkohol.
    Hade ju nyss fått mensen så ingen fara för något foster i alla fall och det känns så bra nu när jag har fått lite energi utav vår helkväll tillsammans igår{#emotions_dlg.flower}

  • Vårväntanochlängtan

    Nellin: Spännande, kanske något jag ska prova då efter något försök till utan preparat. Jag hoppas ju som sagt på att kroppen ska vara mer mottaglig för en graviditet efter att den redan har blivit gravid.
    Tänker också försöka sluta med godis och liknande denna månaden för att se om en sockerfri månad kan göra susen. Vet ju att socker inte är bra för fertiliteten men jag är annars en riktig godisråtta.
    Och jepp ytterligare en som tänker MASSOR på bebis{#emotions_dlg.flower} 


    72dagar skrev 2012-08-06 12:19:19 följande:
    Så glad, fick en tid den 14e på kliniken närmast jobbet! En hel v tidigare än första tiden. Och kommer direkt till ivf-avdelningen, slipper dubbel utredning.
    Vad skönt för er, då håller jag tummarna för att det snart blir bebis!!{#emotions_dlg.flower}

    Så att många av er ska ut och resa, vi ska också iväg till Cypern den 20:e augusti. Jag har ÄL i samma veva så jag hoppas att det tar sig i värmenGlad
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus