• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag skulle också göra vad som helst för att gå igenom en graviditet, oavsett tid på året.. Även om det var riktigt gött att ta två öl på en uteservering i kväll :) Kram på er!

  • Ciccie86

    Jag har ny ÄL 7 juni och nästa BIM den 21 juni. Kan någon lägga till mig i BIM listan? Försök 14 dåra. Kram på er

  • Ciccie86

    Kan någon lägga till mig på BIM listan? Försök 14, ÄL den 7/6 och BIM 21/6.. Skriver på mobilen så kan ej göra det. Kram

  • Ciccie86

    J279 - Skönt att ni fått tid för utredning :) Så glad för din skull!
    Själv var jag hos företagsläkaren idag, via jobbet. Vi pratade länge och kom fram till att anledningen till att jag mår dåligt både fysiskt och mentalt är min stress. Jag har varit stressad under många år. Nu har jag fått en remiss till Stressnätverket här i Sthlm, kommer att få rehabilitering varje vecka under 6 månader :) Både i grupp och individuellt :) Ska även få gå på KBT! Så om min stress minskar så ökar säkerligen våra chanser att bli gravida, detta sa även läkaren :) Så det känns bra!! :) Det enda jobbiga med dagens möte är att jag numera har förstadagsintyg vid sjukdom.. Vilket enligt mig kan vara jobbigt då man ibland inte går till läkaren förrän dag 2-3 vid sjukdom. Men men.. Så är läget nu :)
    Mensen är snart slut här.. Ska beställa hem ÄL tester och börja testa snabbt :)

    Välkommen Försöker :)

    Kram

  • Ciccie86

    Nu är mensen äntligen över för denna gång :) Dag 6 i cykeln idag, så nu börjar vi mysa på ordentligt om jag får bestämma :) enligt P-tracker (app i mobilen) så infaller ÄL den 7 juni, men man är ju fertil några dagar innan redan.. Så denna månad ska vi banne mig köra på från dag 6 till dag 16 :) Så får vi se! Tack för alla pepprande ord gällande mitt läkarbesök, känns bra :) nu är remissen skickad till Stress nätverket :)
    Jag trodde inte att vetskapen om att jag numera har förstadagsintyg skulle stressa mig, men det gör det. Jag är livrädd för att bli sjuk nu, för att jag vet att läkare inte alltid tycker att man är sjuk även om jag själv känner mig jättedålig.. Suck. Känner mig på väg att bli sjuk nu, men försöker förtränga det! Så detta blev ett stress moment i sig :/ Tusan. Kram på er alla!

  • Ciccie86

    Nellin - här sitter/ligger en bakfull tjej till ;) Skulle ta det lugnt igår med vänner, men vi gick all in :p Kom hem 4.30 i morse.. Lagom pigg idag :p

  • Ciccie86

    Dag 10 i cykeln idag och vi har myst. Sambon har börjat bli sjuk, så vet inte om det blir något mer denna vecka :/

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus