• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • JZ79
    Jayt, japp på onsdag är det vul och om de växt enligt planen då så är det äggplock på fredag. Skönt med 2 till frysen, till syskon då alltså för jag har bestämt att embryot som ligger i din mage nu ska komma ut som en liten människa om en sisådär 9 månader Bra sagt av din läkare, om det inte blir nått så beror det på embryot.. Förstår du känner för att tjuvtesta, se till så att ägglossningssprutan lämnat kroppen bara, 10 dagar nånting sitter den väl i? Hoppas tiden går fort nu fram till pluset HjärtaBolltjej, hoppas ni snart kommer in i svängen på SU och får komma på första besöket. Ring och ligg på!

    BaPumba, om jag glömmer säga det imorgon så lycka till på tisdag!!
  • wonders

    Hejsan tjejer
    det händer mycket i tråden nu.

    Grattis till Jayt och Stargazer. Välkomna i ruvargänget. 
    JZ skönt att du också snart ansluter till oss och vill ge Maramina en stor eloge för att hon ställde upp och att hon dessutom berättade den söta anekdoten. Skrattande

    Här är det snart testtime men idag när jag var på toa så fick jag klarrött blod som kom men kan vara så att något brustit för är så hård i magen att det skulle inte vara så konstigt egentligen.. Så just nu sitter jag och hoppas på att mitt illamående är ett tecken på att jag är gravid.. Vilka hjärnspöken man kan få.. Usch och tvi önskar att testdagen är snart. Har hållit mig länge nog nu känns det som. Det gick fort ända tills igår när jag inte kunde kolla på tv för det handlade om valpfabriker och det är intressant men ack så hjärtskärande normalt och lägg till lite hormoner på det så är jag där. Vet jag att det finns något där inne skulle det vara ok.  

    Nej ha det så gott tjejer här ska ätas russin så magen börjar fungera normalt. Glad  
      

  • JZ79

    Wonders, jag ansluter gärna till ruvargänget på typ söndag Först å främst vill jag ta mig förbi onsdag med ett vul som visar stora fina blåsor, redo för plock! Hoppas det är di hårda mage som gjorde det kom lite blod. Det måste ju vara dags för er att plussa å få ert efterlängtade barn. Håller mina tummar!! Psyllium frö är mycket bra för magen, eller varför inte frossa i plommon som nu finns i överflöd. Kram å kämpa på!

    Jayt, allt fortsatt bra? Crinone jobbig? Den ska jag oxå ha efter et om jag kommer dit..

    Calabalic, hur mår du? Fortf huvudvärk? Börjat med sprutor?

    Jag halvligger just nu i soffan. Tar igen mig efter ett tufft pass på jobbet. Pga min fot arbetat jag mest med post istället för att vara på lab. Idag va det dock sjukdomar och ingen vikarie sattes in så idag va jag där istället. Det va roligt att äntligen jobba med mina ordinarie arbetsuppgifter men ajaj va foten gör ont nu efter allt gående å stående..
    Om jag ska hålla mig till barnämnet så Känns som det händer något i magen nu... Hoppas det är äggen som växer

  • Jayt

    Wonders, tack :)
    Hoppas blodet beror på lite trög mage och att illamående beror på graviditet :) håller tummarna! När är testdag?

    Jz, Jadå allt fortsätter som vanligt, molande i magen och ömma bröst. Crinone funkar helt ok, får lite flytningar och små klumpar som är lite rosa. Det känns som att jag har kommit lindrigt undan med biverkningar under hela ivfen och därför känns det som att vi inte kommer lyckas. Det skulle vara för bra för att vara sant typ.

    Vad kul att du fick göra lite gamla arbetsuppgifter men du får se till att vila foten ordentligt nu. Vad härligt att du känner av lite action i magen!

  • wonders

    Ont i brösten är bra. Då gör hormonerna det de ska. Här är det crinone och utrogestan som gäller. Testdag är på onsdag så känns som att det bara drar ut på tiden nu.. Vill ju veta.

    Jz det låter bra att det rör på sig där inne. De får vila när de kommer ut i form av bebis.

  • Jayt

    Stargazer, nej jag tror inte det haha men jag vill liksom inte testa för tidigt heller. Men funderar på att göra det på söndag, två dagar tidigare
    Du har varit på ET va?

  • Stargazers

    Ändå bra av dig att hålla dig så länge !Glad När gjorde du ET?

    Japp, gjorde ET i fredags med ett 2-dagars embryo, så är bara på ruvardag 3 idag. Skulle gärna testa innan det finns risk för att mensen kommer för då blir det inte lika jobbigt om den kommer, dock svårt att veta när den egentligen kan tänkas komma i sådana fall...

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus