• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vet inte hur jag hade räknat, hade i alla fall missat nån dag i äl beräkningen men som tur var så hade vi prickat in dagen ändå. Nu kör vi nån fler mysdag och så får vi hoppas på det bästa. Men att man blir knäpp av alla funderingar, förhoppningar och beräkningar i bebisverkstanstider.

  • Stora My

    Grattis Josefinasfina! Å vilken glad nyhet. Säger som flera andra här att det behövs något plus i tården. Håller tummarna det blir fler nu.

  • Stora My

    Jag har ont i äggstockarna så jag antar att det kanske är äl idag och känner mig lite depp. Det har inte blivit något mys sista dagarna så där missade vi denna månad. =( Ska köpa Apiforce i alla fall och maxmiera chanserna till nästa månad.

  • Stora My
    BIMLISTA

    April

    21/4, JZ79, försök 10, första barnet
    21/4 Stora My, försök 9, tredje barnet.
    20/4, 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet

    Maj
    16/5 kanske 4a, försök 10, fjärde barnet
    11/5 Rebster, försök 8, första barnet
  • Stora My

    Det är lite svårt veta bim, kan lika gärna vara på söndag eller måndag men nu tog jag efter hur den var förra månaden. Känner inget speciellt, så jag har svårt att tro att det skulle ha tagit sig, har ju tidigare haft specifika symton och har inga såna nu. Men då får det bli under maj månad.

  • Stora My
    JZ79 skrev 2012-04-19 19:03:22 följande:
    Här är det nu 2 dagar till bim å det enda jag känner just nu är ett stort chokladsug!! Inget symtom på nått vis denna månad, återstår att se om det är ett gott tecken eller inte.
    Samma här. Chokladsugen och inväntar BIM, inga symtom att tala om.
  • Stora My

    Solrosen: Du kan ju söka hjälp på gyn om din krånglande mens och sen väl där säga att ni försöker. Det kan ju vara bra att kolla hur det ser ut med allt, du kanske inte har ägglossning när du inte har mens heller. Det kan ju hur som helst ta ett tag innan ni får tid, så då har det ju nästan gått 1 år.

    Så gjorde jag i alla fall, sökte hjälp angående mensen. Hade enormt mycket blödningar, uppehåll nån vecka och så om igen. Ringde gyn (privat) och fick tid och sen berättade jag att vi också håller på försöka. Då hade vi inte riktigt försökt ett år. Men då gjorde de en utredning, kollade VUL, och så blodprov om jag hade ägglossning, samt spermakvalité osv.

  • Stora My

    Jag har hoppats lite men ändå inte riktigt trott, pga uteblivna symtom, och nu kom mensen på dag 29. =(

  • Stora My

    Solrosen: Så bra du fick tid så snabbt. Gå på första besöket och se hur det är och sen avbokar du den andra tiden eller går dit om det inte kändes som ett bra besök på första stället. De kanske bara var stressade och bemöter dig bättre när ni väl ses.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus