• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba: bra skrivet.

    Nellin: å kul du testade igen. Grattis!

  • Stora My

    Jag har precis gjort Rocky road. Mitt favvogodis. Firar jul hos mamma på förmiddan och makens familj på eftermiddan på julafton. Imorgon firar vi lite med brorsan och syrran. Mensen beräknad julafton eller juldagen. Ingen förhoppning att den uteblir.

  • Stora My

    Nellin: förstår allt kändes skit på morgon. Men jag tror på de tre positiva testen du fått. Hoppas du får ett starkt om du vill testa imorgon igen eller nu ikväll (ifall hcg visar sig starkare mot kvällen).

  • Stora My

    Pastell: ont pga ägget fäst, tänkte jag när du skrev mensvärk (på rätt dag) och smärtan vid sex. Håller tummarna!

    Försöker: ja då får ni jobba lite nu i sänghalmen.

    Jenso: ägg till senapssillen. Och ja, jag tror det blir nu på spat.

  • Stora My

    Sitter här och inväntar mensen. Började räkna på lutealfas och enligt den och efter den dag ägget släppte så skulle mensen komma idag. Har annars beräknat den imorgon. Så nu har jag lite förhoppningar, fantiserar jag ska testa imorgonbitti fast jag vet ju att det inte är någon ide. Har ju inte haft en enda gravidkänning och fått typiska mensen-är-på-g symtom. Men ni vet, hoppet är det sista som överger en. Och så ni som är i samma sits med bim nu som inspirerar.

  • Stora My

    Maramina: du är go som peppar. Fast jag går ju efter de tydliga känningar jag haft i mina tidigare graviditeter, så jag har ju svårt tro det har tagit sig.

  • Stora My

    Hur som helst. Borde inte testa pga de uteblivna känningarna och för att jag är låg hcg:are men tog ett test nu. Visade negativt men kanske en liten anandes skugga. Ha Ha. Man griper i halmstrået men nu väntar jag in mensen i alla fall.

  • Stora My

    Mina tidiga symtom/känningar i tidigare graviditeter

    * hugg/ont äl+6 när ägget fäste

    * genomskinliga flytningar

    * mensvärk (ryggen) några dagar innan Bim

    * ont i höfterna, inte kunnat sova på sidan

    Mina icke symtom/känningar nu

    * mjölkiga flytningar

    * lite mol vänster sida (vilket jag kan ha när som i cykeln)

    Så jag hade ju inga förhoppningar när jag testade igårmorse. Anade något svagt svagt men hade inte tid stå där och stirra på testet om jag nu inbillade mig något. Men på kvällen kollade jag igen och det är ett svagt streck (starkare än det jag anade på morgon) Blev alldeles pirrig "tänk om" men måste ju testa igen. Sa till maken när vi gått och lagt oss att jag kanske har en till julklapp. Han blev såklart glad. Så nu finns det inte så mycket mer göra än vänta till på torsdag då Apoteket öppnar igen. Tills dess går jag omkring med stora förhoppningar att strecket var sant.

    God fortsättning.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus