• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lycka till idag Wonders och Madeleiine

  • Jennso

    Ah va harligt Madeleine hoppas de naramste tva veckorna inte gar alltfor langsamt.

    Wonders: Va bra att de anda hittade na sorts orsak till att det att inte har funkat, men forhoppningsvis sa kommer man ha battre utrustning i framtiden sa man kan se sanna har problem innan man got insattning. Det ar ju frusterande att man betalar massa pengar pa nat som inte ens kan funka.

    Nasta vecka aker vi till Grekland for att kolla upp klinken och sa far vi se om det blir hysto for mig ocksa.

  • Jennso

    Wonders: har du fatt de andra prov svaren an?

    JZ: Kram pa dig och hoppas verkligen att det ar nog nu!

    Hallonbacken: Skont att allt gar bra och att ni bada kanner er bekvama med er backup plan. Nar kommer aggplock att vara nu igen?

    Wittra: Jag tror att du maste forsoka tanka lite positivt, de allra flesta lyckas ju iallafall att fa sitt barn till slut aven om de far kampa en del. Du kommer absolut behova postivt tankande nar du kommer in i hela ivf cirkusen for dar ar det mycket upp och ner.

    Imorgon aker vi till Grekland sa far se vad nasta steg pa resan blir...

  • Jennso

    JZ: jag hoppas verkligen att ni far ett positivt svar snart . Wonders: Har du hort nat mer ang test resultat? Calabalic: Har du fatt nat nytt datum an?
    Madelaiine: Ah va trakigt att det inte fungerade for er den har gangen . Det ar flera stycken har inne som det har lyckats pa andra gangen sa jag hoppas att det blir likadant for er. Sen sager de ju att man ar extra fertil manaderna efter IVF sa vem vet vad som kan ske (jag kommer inte ihag om ni var oforklarligt eller om det var nagra konstaderade problem).
    Heidi: Borjar du bli redo for en ny gang?
    Hallonbacken: Har allt gatt bra med VUL etc sa har langt?

    Nu har vi varit Grekland och allt gick bra. Vi kom dit pa onsdag kvall och hade en skon kvall med god grekisk mat pa en mysig uteservering, dock bestallde vi alldeles for mycket mat men gott var det . Sen pa Torsdag morgon sa hade vi tid pa Serum kl 11 - dock var det valdigt folk dar sa vi fick sitta och vanta ganska lange i vantrummet. sen fick vi iallafall traffa Penny (som ar medical director for kliniken) och hon gick igenom alla vara resultat. Min man fick gora ett nytt prov som de ocksa kollade for dna fragmantion (ursakta for lite svengelska men jag vet inte vad allt heter pa svenska). Hon gjorde en VUL och sen sa rekomederade hon att jag skulle ha en Hysteroskopi, dels for att jag har testat positivt for Grekiska infektions testet och att jag har hojt immunforsvar. Vi fick aka ivag till sjukhuset for att gora pre-op test och sen var sjalva operationen nasta morgon. Allt gick bra men det ar lite skrammande med operation och bedovning etc i ett land dar man inte forstar spraket. Efter hysteroskopin sa akte vi tillbaka till Serum for att kolla pa en dvd av vad de hade gjort under operationen, det var inte sa jatte mysigt att se. Jag hade valdigt mycket doda celler som flog omkring som stora vita tygremsor och det var fortfande mycket inflamtion kvar i livmodern trosts att jag atit antibiotika i 25 dagar. Min mans spermieresultat var battre an det varit forrut men relativt hog dna fragmation (som troligen ar for att vi bada ar inflamerade och spride det mellan oss) sa han ar nu pa ett spermie forbattrattningprogram - med antibiotika, hog halt av vitamin c and e. 

    Nar jag far nasta mens sa ksa jag iallafall borja nasta behandling igen och ska ak ner till Grekland pa sprut dag 6 sa det anda svara ar att forsoka berakna det det eftersom jag behover att ledigt fran jobbet men jag hoppas att det ska ga bra

  • Jennso

    Hallonbacken: Mina agg brukar vara sega pa att vxa men efter dag 10 brukar det handa saker. De sager ju att protein, vatten och att halla magen varm kan hjalpa att fa follikerna att vaxa.

    JZ: japp jag ater antibiotika nu i 10 dagar efter hyston och sen ska jag ta ett starkare sort nar jag borjar sjalva behandlingen. Det kanns som allt hander sa fort nu (vilket det inte borde med tanke pa att det varit planerat i ett halvar) och jag ar inte helt saker pa att jag ar mentalt forberedd pa ta ett steg in in ivf cirkusen igen. Forhoppningsvis kommer det kanns okej eftersom det ar semester + behandling i ett

  • Jennso

    Heidi: Blir det det langa eller korta protokollet?
    Wonders: Kan man got nat at hyperplasia?

    Har ni sett av nagra av tjejerna fran Aten traden har gjort en liten film om barnloshet och immunproblem?

    Jag traffade forresten en norsk tjej nar jag var pa klinken i Aten och hon berattade att man inte fick nat gratis forsok i Norge utan fick betala typ 17000 tror jag for tre forsok direkt. HOn sa oxa att aggdonation inte ar tillatet i Norge.

  • Jennso

    Hallonbacken vad hander da med din mans operation - gor de den samma dag eller far de frysa de spermier som de forhoppningsvis hittar?

  • Jennso
    hallonbacken skrev 2014-05-23 15:58:41 följande:
    Bekräftat; Biopsin utförs samma dag som mitt äggplock!

    Va skont
  • Jennso

    JZ: skont att allt gick bra med proverna Nar far ni veta op datum och testresulatat for mannen?

    Wittra: Eftersom du inte har agglosning, har du PCO eller PCOS? Om du har det sa innebar det att man istortsett alltid har ett jatte hogt AMH varde (for att det finns sa manga agg eftersom de inte slapper varje manad tror jag det ar). Har man det sa far man ju ocksa en lagre dos vid ivf eftersom man producerar sa manga agg. De sager ju att PCO/PCOS blir battre ju aldre man blir (ag vet inte varfor)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus