• Lillnosen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hm, inte så vitt jag vet! Men de kanske sparades digitalt eller nått utan att vi vet om det. Eller så kanske de bara skrev om det i journalen.

  • Lillnosen

    Låter ju väldigt lovande Försöker! :D Håller tummarna för att det var en riktig nidis :)

    Vårväntanlängtan - Härligt att ni är på väg mot utredning nu! :D

    Idag ska jag iväg till min naprapat. Har haft migränkänningar av och till i 2-3 v nu. Även haft nackspärr 2 ggr på 2 månader. Så något är inte som det ska. Kan hoppas att han även kör lite akupunktur och kommer åt vissa triggerpunkter som har betydelse för fertiliteten. Om det skulle dröja för oss att bli gravida nu så tänker jag nog testa det... Vet att det ska finnas akupunktur som hjälper :)

  • Lillnosen

    Nu blir jag ju lite orolig :/ När jag gjorde spolningen i onsdags så såg inte läkaren några äggblåsor. Jag har ju ÄL på dygn 19 oftast, ibland på dygn 20, och i onsdags var det dygn 13. Så då ska ju blåsorna växa till sig på bara 6-7 dagar!? Det går ju inte om de bara växer 2 mm per dygn :( Känns helt hopplöst just nu för denna cykel :(

  • Lillnosen

    JZ79 - Förra cykeln gjorde de VUL några dagar efter ÄL och då tyckte läkaren att det såg ut som att jag haft ÄL. Fick lämna blodprov då och det bekräftade att jag hade haft ÄL. Hittade en tråd nyss där en tjej hade gjort VUL på dygn 11 och då såg man inga äggblåsor. Men sen på dygn 14 så såg man 3 fina. Så jag hoppas det kan vara så även för mig.
    Så vitt jag förstått så påverkar inte mensens längd när ÄL inträffar. Men folikelfasen (dvs mens till ÄL) är ju den tiden i cykeln som kan variera en del.

  • Lillnosen

    Ciccie - Tänk om din vän har rätt! Ska du inte testa? :D

    JZ79 - Helt rätt! Vad spelar det för roll att jag oroar mig för äggblåsorna? Jag kan ju ändå inte påverka det... Det enda jag kan göra är att älska med min man :) En delikat uppgift! Hihi!

  • Lillnosen

    Ciccie - Är du säker på att din lutealfas är 14 dagar? Har du testat med ÄL-tester eller antar du att du har ÄL då? Jag trodde helt klart att jag hade 14 dagars lutealfas men när jag började testa visade det sig att det var 10-11 dagar.

  • Lillnosen

    Cicci - Hm, ja då brukar du ha ÄL på dygn 14-15 då. Kanske din follikelfas blev längre denna gång då, så din ÄL kom lite senare? Det låter i alla fall väldigt hoppfullt, håller tummarna :D

  • Lillnosen

    Nellin - Usch då! Låter verkligen otäckt! Hoppas magen inte svullnar mer och att smärtorna ger sig snart. Förhoppningsvis är det värt det

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus