• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • mamma0702

    Å nej Inelg! Fy så tråkigt:( ja vad vet man om dessa preparat egentligen.. Har oxå märkt att det är många som får missfall efter att ha tagit detta .. Men ta INTE på dig skulden för detta ! Jag Har inte tagit och kommer heller inte att göra .. Det får bli när det blir " naturligt" ..

    Stor kram till dig !

  • BaPumba

    Nej usch Inelg, ååååå så ledsamt med missfall! Jag känner verkligen med dig! Man blir så lurad och snuvad på nåt sätt! Det är verkligen inte rättvist!

    Jag förstår verkligen att du är skeptisk till naturmedlen, men det kan såklart vara ren slump oxå. Min mamma fick 2 missfall i rad, utan några preparat alls, men sen blev det två fulla graviditeter med friska barn.

    Ta inte på dig skulden för något, du handlade efter det du trodde var bäst, och det kanske inte hade gjort någon skillnad om du hade gjort något annorlunda heller.

    Kram

  • Kravmärkt

    Inelg - usch så ledsen jag blir av att du än en gång fått missfall. Fan att det ska vara så svårt ibland Skickar många varma kramar till dig

  • Två döttrar och en son

    Så otroligt ledsamt Inelg....
     
    Men jag tror bara det är en oturlig slump....
    Det är väldigt vanligt med mf och ma. Ca 1 på 3-4 av alla plus slutar så och jag vet flera som fått två eller tre efter varandra.
    Har själv fått tre väldigt tidiga mf och ett i v 12.

    Men förstår ändå att du inte "vågar" anv RR och BDG nu. Men tror som sagt inte att felet beror på det utan på en slump att kromosomerna hos embryot inte var helt normala. T ex har läst att Downs symdrom ofta ger mf i v 9-12. Och det är en vanlig kromosomavvikelse.
    Anklaga verkligen inte dig själv!
    Du har inte gjort något fel alls.

    Många kramar.       

  • Nellin

    Inelg, det finns såklart inte ord som är tillräckliga i en sådan här situation. Jag kan bara gissa mig till hur hemskt det måste vara för dig och din man, och jag beklagar verkligen sorgen! Det är fruktansvärt och orättvist! Tusen läkande kramar till er!

  • Maramina

    Jag beklagar verkligen Inelg!

    Jag är precis som du lite inne på att rr och bdg kanske kan bidra till att man kan bli gravid med ägg som det inte var meningen att man skulle bli gravid med, dvs defekta/sjuka ägg, eller att kroppen behåller dessa ägg längre innan det blir ett mf, än vad den skulle gjort om man inte hade ätit dessa, just för att de ökar ens fertilitet. Därav orsaken till att det är tämligen vanligt med mf då man ätit dessa.

    Samtidigt så är mf rätt vanligt. Att få flera mf även utan intag av olika hälsokost är inte helt ovanligt. Jag kan ta dom exempel min farmor som har varit gravid 12 gånger. Fem av dessa slutade i missfall, två barn dog innan fyra års ålder och fem växte upp och blev vuxna.

    En kompis till mig är ett annat exempel, hon har idag adopterat ett barn men innan dess hade hon hunnit med flera mf och x. Allt utan att ha tagit hjälp av naturpreparat (hon är anti allt vad sådant heter)

    Och själv har jag fått två missfall, tidiga både två. Innan den ena hade jag ätit kombinationen rr och bdg, men inte vid den andra.

    Hur som, en stor styrke kram till dig!

  • Rebster

    Nej, vad ledsamt Inelg. Beklagar verkligen . Har inte skrivit på några dagar för har varit bortrest och mobilen fungerade inte där. Fick mens i helgen iallafall så nästa månads försök blir det 12:e och då har det gått ett år. Hoppas och tror att det tar sig snart...

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus