• Adnil76

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin - Sorry, men jag minns faktiskt inte hur flytningarna var, men jag fick torrare slemhinnor. Det minns jag.

  • Adnil76

    BaPumba - ja just det. Det stämmer. Då har vi minst två saker gemensamt; veggokäk och pluslängtan. :) Dock har jag tyvärr inte lika bra relation till mina systrar som du verkar ha till din. Ha en bra helg!

  • Adnil76

    Fullt utslag på ÄL-stickan idag. Trött o ont i skallen. Riktigt osugen på sex. Men så är det ju nu för tiden; att man har mer "brukssex" än "nöjessex". Hej å hå... Wish us luck! Nionde eller tionde försöket tror jag.

  • Adnil76

    Vi har inte tid med någon paus i bebistillverkningen. Fyller 36 i sommar så oddsen är inte på topp. Varje ÄL räknas så att säga. Denna gång hann vi med två gånger iaf. Alltid nåt. Känns som att vi har hittat ett sätt att förhålla oss till "sex på schema" så att det tillslut blir rätt trevligt, även om man inte alltid är så tokpeppad. Gäller att skippa kraven på att det ska vara fantastiskt och att man ska vara superkåt. Det är man ju inte alltid, men ändå måste man ju få till det om det ska bli nån knodd. Nu återstår väntan på BIM den 10:e. Väntan är nog det jag tycker är drygast.

  • Adnil76

    Min vän, som började försöka få ett till barn samtidigt som jag, fick en son idag. Jag har alltså försökt få barn lika länge som hon varit gravid. Känns ledsamt. Hade hellre ägnat de nio senaste månaderna åt att vara gravid istället för att vänta.

  • Adnil76

    Men va fan!! Ytterligare en vän i min gamla föräldragrupp fick också barn idag. Nu räcker det! Och nej, det är tyvärr inte ett aprilskämt. :( Ledsen att jag låter så missunnsam men det är här jag spyr ur mig allt, så jag kan vara vänlig mot dem jag träffar ;)

  • Adnil76

    BIM imorgon. Känner mig som vanligt. Dvs som när jag ska få mens. Har haft sedvanlig PMS och har i princip inga förhoppningar. Blir nog en kur Pergo till. Och ett snack med gyn om vad mer som ev kan göras i väntan på juli månad då vi kvalar in på fertilitetscentrum.

  • Adnil76

    Ja vi var visst några stycken som hade BIM här i faggorna. Lycka till, till er andra! Keep up the good spirit till er som inte lyckas denna gång.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus