• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hallonbacken: Skönt att det snart är dags. Sommaren svishade bara förbi och nu är det snart dags!

  • BaPumba

    Wittra: När vi gjorde IVF fick vi starta första menscykeln efter besöket, vilket för oss innebar att vi bara behövde vänta nån vecka. Det har med deras planering att göra, de kan inte ha för många som startar samtidigt för då kan de bli för många ägguttag och återföringar att ta hand om samtidigt. Men de vill få igång behandlingen så snart som möjligt så till oss sa hon att man inte brukar behöva vänta mer än en cykel iallafall. Så nu är det verkligen nära för er! Grattis till giftemålet föresten!

  • BaPumba

    Calabalic: Grattis, äntligen! Även om det är samma läge som ni varit i innan så är det klart ni ska fira - det är en ny chans! Härligt att du känner dig peppad och laddad, om ca två veckor hoppas jag stenhårt på att få läsa om ditt plus här.

  • BaPumba

    Jz: Usch så tufft du har det! Så sjukt hur det kan gå till så att en människa blir utförsäkrad och därmed tvingas jobba när det egentligen inte går! Det är galet att någon annan bestämmer hur länge man får vara sjuk. Jag hoppas verkligen verkligen att det ska bli bättre med allt för dig snart så du inte behöver ha så ont hela tiden.

  • BaPumba

    Så ledsamt att läsa Calabalic. Men jag instämmer helt i det de andra redan har skrivit - försök samla ihop er och hitta ny kraft och nytt hopp efter att ni tillåtit er själva att sörja detta försöket. Jag håller med om att Wonders är en stor inspirationskälla till att det kan funka till sist trots massa motgångar.

  • BaPumba

    Calabalic: Jag håller med dig om att det är lite starkare idag. Väntan fram till den riktiga testdagen är verkligen olidlig! Det låter som en väldigt bra grej att inspirationsläsa om långresor för att fördriva tiden!

  • BaPumba

    Jz: Försök ta det lugnt och fokusera på det du ska göra hos reumatologen idag. Även om det är något annat prov de eftersöker förväntar de sig inte att få det idag. Ni kommer hinna fixa det som behövs. Kram

  • BaPumba
    calabalic skrev 2014-10-10 12:34:03 följande:

    Tack! Vilken är adressen till fortsättningstråden? Kommer nog inte våga gå in där än på ett tag, men ska favorita den. :)

    Idag är TD och jag testade återigen positivt med CB digital, den här gången 2-3 veckor. Har ringt till kliniken och meddelat och fått tid för ultraljud vecka 8. Så nu är det bara att hoppas att den lilla eskimån hänger kvar tills dess!


    Fortsättningstråden heter: Vi som försökt ett tag utan plus - men nu är gravida! Ser fram emot att se dig där inne och hoppas att fler snart kan haka på!

    Jz: Så härligt att höra att det går framåt för er, med STORA kliv!

    Wittra: Så ledsamt att höra om din väns mamma. Usch det är så mycket cancer överallt! Jag tror alla känner någon eller flera som drabbats av den hemska sjukdomen. Förstår att det rör upp känslor kring din egen mamma och kan tänka mig att du saknar henne extra mycket nu när det är så mycket tufft runt omkring dig. Men du kämpar på bra med allt och nu är ni närmare än någonsin att få barn!
  • BaPumba

    Wittra: Jag tror att jag hade Crionone, men jag antar att Lutinus är som vaginaltabletter brukar vara. Att det känns ofräscht o kladdigt o rinner ut.. Men det är ju bara en period! Jag tar östrogen-slidpiller nu emellanåt för att slemhinnorna är så sköra, blä!

  • BaPumba

    Jisses vad spännande det är att smyga omkring här i bakgrunden nu..!!

    Söndermarken - gravid! Grattis! Wow! Jag tror detta pluset kommit för att stanna. Ett riktigt mirakelbarn!

    Jz - konstaterat gravid ikväll, det är jag övertygad om!

    Och Wittra, konstaterat gravid om en vecka drygt, det är jag oxå övertygad om!

    Vilken extra fantastisk fredag detta känns som

  • BaPumba
    JZ79 skrev 2014-12-05 20:48:36 följande:

    Testet var negativt...


    Va??! Oj, det hade jag verkligen inte väntat mig. Ååå. Jag hoppas det bara dröjer lite extra och vill inte riktigt släppa hoppet ännu. Massa kramar
  • BaPumba

    Jz: Jag känner mig så himla ledsen för er del. Det är verkligen så jävla orättvist att det inte blev plus nu! Blä. Jag hoppas Åbo är positiva trots allt och vill ge er en ny behandling, och att allt ordnar sig med utbetalningar från försäkringskassan. Det borde det göra för det finns väl ingen anledning till att ni skulle bli nekade egentligen. Jag tror fortfarande på att allt kommer ordna sig! stora kramar

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus