• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Aaster skrev 2012-06-12 13:59:30 följande:
    Jag är lite tyst, men nu laddar jag för ÄL... Det känns lite jobbigt att behöva börja om igen, men samtidigt är jag ju lättad över att kroppen verkar komma tillbaka eftet skrapningen .
    Kram på dig!
  • Pastell
    Hoppas 2012 skrev 2012-06-12 18:25:36 följande:
    Inelg
    Ser bra ut!
    Är det en ny leverans från TL så du inte fick de "dåliga" folk skriver om?
    Vadå? Är det något fel på de gamla? Jag har både nya och gamla hemma. Fick nya idag.
  • Pastell
    Rebster skrev 2012-06-12 19:37:43 följande:
    Uuuh, är just nu inne i en period där jag känner att jag aldrig kommer att bli gravid. Hatar när jag tänker så, men de positiva tankarna är långt borta för tillfället. Är så trött på all väntan, vill bara ha svar på mina blodprov och sambons spermaprov nu
    Känner samma . Har inte ringt mer efter mina provsvar och sambons väntar vi fortfarande på, snart gått 4 veckor så borde komma snart.
  • Pastell

    Jag måste få till att ikväll alltså! Fick till det igår men känns som vi måste ha varje dag nu minst en vecka för att verkligen vara säkra.

  • Pastell

    Och nu är det verkligen endast för verkstan, känner mig nästan tvungen att ha sex "för nu jävlar måste det bli en bebis" ungefär

  • Pastell
    linte skrev 2012-06-12 21:14:20 följande:
    Hej allihop

    Jag och min man har försökt bli gravida nu i 9 månader utan resultat så jag kände att detta kanske är en tråd för mig. Jag har för ett antal år sedan genomgått en operation som jag vet kan ha påverkat min möjlighet att bli gravid så det är ju inte så väldigt förvånande att vi inte fått plus men lika tråkigt ändå =(

    Nu undrar jag om ni vet när man kan göra en fertilitetsutredning? Är det olika i olika delar av landet?
    Välkommen! Ett år ska det väll vara egentligen men sen finns det ju undantag som jag som inte fått positivt på äl stickor och förmodligen inte har äl varje månad, därför fick jag göra vul där pco konstaterades och de skickade mig på utredning direkt istället efter 9 mån.
  • Pastell

    Yes! Då fick vi till att idag också....en rejäl snabbis haha...men det spelar ju ingen roll! Nu hoppas jag verkligen det blir ägglossning denna månaden men har sådana flytningar just nu, fast kan ju inte avgöra om det somsagt är flytningar eller sperma...men borde ha äl varannan månad ungefär trodde läkaren. Hoppas!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus