Inlägg från: Anonym ((suck!)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((suck!))

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Anonym skrev 2011-12-29 09:32:45 följande:
    kan intyga att det här stämmer... jag och alla män jag känner kollar på porr iaf då o då. när (om) frugan frågar så ljuger vi, rädd för konsekvenserna! så även om du tror att din man inte är intresserad av det så är det stor risk att han är det egentligen.. men att han inte vill såra dig. inte alla kanske men 99,9%
    han vet alltså att det sårar, och då undrar jag varför du tror att det skulle såra?
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2011-12-28 20:58:03 följande:
    Där har vi ju en helt annan aspekt av det, om ens partner mår dåligt av det osv så får man ju ta hänsyn till det. Men det är skillnad på att vara emot porr av princip eller för att man känner att man inte duger. Som tur är gillar min fruga porr hon med, och hon ser inte ut som "de flesta porrskådisar", men hon har inga problem med det. Jag har inge jättesnopp heller, men har inga problem med att killarna oftast har de i filmerna.
       Sen kan man ju aktivt söka efter porr med tjejer som ser lite mer alldagliga ut, dvs lite lovehandles och naturliga bröst, silikonbimbos står inte högst upp på min lista direkt.

    Var dom får pengar ifrån har jag funderat på med, det är ju ren del reklam på sidorna, som är helt ointressant. Men jag tror att många betalar för "premium accounts", dvs högre bildkvalitet, möjlighet att spara hem istället för att streama samt hela filmer istället för klipp. Men jag nöjer mig med det som är gratis, så kul är det inte
    jo och jag är ju både emot porr av princip (det mesta iaf) och känner att jag inte duger längre om min man skulle se på porr. men många hävdar att det är mitt problem då och att det är upp till mig att göra nåt åt min självkänsla och allt möjligt för att försvara mannens porrtittande. eller att det är bättre att mannen ljuger om det och det förstår jag inte eftersom jag inte tycker att det borde vara så viktigt att kolla om man vet eller tror att ens partner skulle må dåligt av det. hur ser du på det?
  • Anonym ((suck!))
    Farbror6 skrev 2011-12-30 08:20:38 följande:
    Med andra ord lever du med en ganska dålig självkänsla.....
    ja och? vi har väl alla olika nivåer var ens gränser går i ett förhållande, vissa bryr sig inte ens om att partnern är otrogen. jag vill inte att min man ser på porr, där går min gräns.
  • Anonym ((suck!))
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-30 16:57:43 följande:
    Vi är gifta och vi har rätt att bestämma vad som kommer in i detta hus! Vill JAG ha ett porrfritt hem har jag väl rätt till det? Varför ska han bestämma sånt`? Han har rätt att skilja sig om han vill. Jag vill inte ha in våldsfilmer heller!
    jag håller med dig men har du inte hajat  att andemeningen i den här tråden går i mångt och mycket ut på att den som vill se på porr har rätten på sin sida och den som inte vill ha porr i sitt hem har bara problem med sin självkänsla, kränker sin partners privatliv etc etc.
  • Anonym ((suck!))
    ForReal skrev 2011-12-30 04:52:52 följande:

    Jag är nyfiken på varför du tror att du inte duger om din man skulle se på porr?


    Jag vet inte hur gravt du känner så, men i störst mån är det ju bara en själv som kan göra något åt självkänslan. Om man samtidigt har väldigt låg självkänsla, så skulle jag som motpart inte tycka det kändes bra att se porren och veta att du blev jätteledsen. Det skulle vi ju behöva reda ut, eller så kan man helt enkelt inte vara tillsammans om man inte kan mötas där.


    Och varför du är emot det av princip, mer specifikt alltså? Är det inte en följd av att du känner dig nedvärderad av den - jag menar i allmänhet vad spelar det annars för roll om det inte gäller olagligheter eller tvång i filmerna? Eller har det hänt dig något?


     


    Jag frågar för jag hade själv inte så bra självkänsla när jag upptäckte att min första "stora kärlek" kollade på porr. Jag var ung tonåring och jättekänslig, och när jag fick se de där tjejerna så trodde jag automatiskt att det var DEM han ville ligga med. Jag var otroligt ledsen för detta. Sen när jag blev några år äldre och självförtroendet blev gott, så bestämde jag mig för att faktiskt kolla själv en gång. Jag hade ju inte sett mer än det där lilla som han "råkat" spela upp på datorn. Och till min stora förvåning tyckte jag det var spännande! Jag insåg att det fanns filmer med alla slags typer av människor. Och jag insåg att JAG gillade att titta på vad dem gjorde, inte på killarna i sig. Ochn då kände jag att jag fattade att det nog inte var värre än såhär min kille hade känt.


     


    Ville bara dela med mig Glad


    jo men varför ska nödvändigtvis ansvaret ligga på mig att göra något åt en eventuellt dålig självkänsla, varför kan isf mannen inte bara låta bli att se på porr? saken är den att jag hade god självkänsla tills jag blev tilsammans med en man som hade en hel del filmer och porrbilder och dessutom gick och sade hur snygg den och den tjejen var och efterhand blev jag ganska trött på det. jag har genom åren oxå provat se på porr med en partner men jag gillar det inte av olika anledningar. mitt självförtroende har naturligtvis växlat under åren men min intställning till porr har nog ungefär varit densamma. och jag har nog ännu svårare att acceptera att den jag varit tilsammans med nyttjat porr eftersom jag alltid  haft stor sexaptit, då porren för mig möjligtvis skulle kunna vara ett substitut och inget annat.
    jag är oxå emot porr som företeelse för att jag inte har någon god erfarenhet av det.

    just nu är det inte nån ko på isen då min nuvarande för närvarande inte ser på porr.inte hemma iaf. han gjorde det innan han träffade mig fast då var det mest soft porr och nakna tjejer. men vad beträffar självkänslan är det för mig mycket värre just för att han hela tiden har tillgång till en massa bildsköna damer och vänjer ögat vid dessa kroppar som jag inte har. jag kan ju naturligtvis inte förbjuda honom att se på tjejer på stranden etc men om han medvetet laddar ner filmer, köper tidningar etc då vill jag inte vara med längre. jag själv har inget som helst behov av att titta på andra nakna män. att tända på att andra har sex är en sak men att medvetet söka efter det en annan. ja menar, vad gjorde man innan tv:n fanns? kanske fanns det livesexshower redan på hedenhös tid?
  • Anonym ((suck!))

    människan har väl aldrig haft så lätt arbete och så mycket fritid som vi har nu dvs vi har gott om tid att tänka på och utöva sex med varandra och ändå ska det behövas tv,dator och tidningar med andra nakna/sexutövande människor för att hotta upp sexlivet eller bli kåt i största allmänhet. lite märkligt. det är ju som med så mycket annat ett skapat behov. för  vem brydde sig när tillgången inte fanns?

  • Anonym ((suck!))
    Farbror6 skrev 2012-01-03 08:30:47 följande:
    69% gör det alltid, 28% gör det ibland, vad är felet med det!
    Lär dej i stället hur den manliga sexualiteten fungerar! Vi behöver visuell stimulans!
    visuell stimulans får ni väl om ni har en  naken kvinna mellan lakanen att se på.......eller? eller du behöver en tv där med?
  • Anonym ((suck!))
    Anonym skrev 2012-01-03 08:31:41 följande:
    Porr har funnits i alla tider.....
    jag har inte sagt att det inte funnits porr. men dator hade man väl iaf inte på stenåldern...
  • Anonym ((suck!))
    Anonym (kanske) skrev 2012-01-03 11:06:16 följande:
    Det blev kanske lite fel :P Nej det gör det inte.
    Men en man skulle förmodligen inte sitta och titta på porr med skådespelare han inte tände på. Till exempel, en man som tänder på den normala kroppstypen skulle väl knappast söka sig porrfilmer med kvinnor som väger 200kg eller mer.
    Kvinnan i förhållandet ser ju att mannen söker sig porrfilmer (med akter, skådespelare, detaljer) som tänder honom för syftet (alltså ofta ganska attraktiva människor!) - och tyvärr är det ofta en misstolkning men många kvinnor upplever det nog som att mannen söker sådant som hon inte har, och tror att det är något som han saknar. Fastän det i verkligheten kan se helt annorlunda ut.
    tycker du har ett ganska motsägelsefullt resonemang....
  • Anonym ((suck!))
    Anonym skrev 2012-01-04 09:27:35 följande:
    Men det där måste ju stämma? Mannen tittar på kvinnor som stimulerar just honom-han får det partnern inte ger. Han kanske gillar stora bröst och långa ben och är i hop med en platt liten rulta. Hon kan vara världens gulligaste, men nhon tänder honom inte på det sättet.

    Män vill alltid ha lite bättre, lite snyggare om de kan. 
    men alltså, isf tittar män på porr för att se på snygga tjejer, vilket många här påstår inte är fallet. och herregud, om min man skulle behöva se på porr för att han inte tänder på mig, ja då kan jag inte se varför vi skulle vara tillsammans överhuvudtaget, då kan vi ju lika gärna vara polare bara.
    men det skulle inte förvåna mig om du skriver som du gör bara för att du vet att du provocerar genom din "sanning".
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2012-01-04 09:05:47 följande:
    Nu suckar jag lite själv faktiskt, det här har ju tagits upp tidigare... De flesta använder porr när de är själva, dvs när de inte har nån tjej att få visuell stimulans av. Och om man tittar på porr tillsammans så är det för att se sexuella handlingar man tycker är upphetsande, tex gruppsex, tjejsex eller något annat som båda går igång på.
    läste du vad han skrev då? och det var väl inte jag som började med resonemanget igen om jag ska tillåta mig att bli lite barnslig.Flört
  • Anonym ((suck!))
    Farbror6 skrev 2012-01-04 09:41:25 följande:
    Tror du att dom som jobbar under slavliknande former i Asien och tillverkar dildos mm har det bättre än folk inom porr-industrin? Då menar jag inte den som är halvillegal i sydamerika utan den vi brukar titta på från Sverige och USA.
    med ditt resonemang skulle man kunna jämföra en misshandel med en våldtäckt och säga att det är lika illa?
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2012-01-05 09:21:12 följande:
    I Vissa fall är det faktiskt det. Om en person blivit misshandlad så illa att den får bestående men, både fysiska och psykiska, så tycker jag det kan vara värre än en våldtäkt (som oftast ger bestående med den också naturligtvis).
    Generellt är det inte så, men att automatiskt säga att misshandel inte är lika illa som våldtäkt tycker jag inte man kan göra, speciellt inte som våldtäktsbegreppet är rätt luddigt idag. Har sett beskrivningar på folk som stoppat ner handen innanför trosan på en tjej, och det har då kallats för våldtäkt. Vill påstå att om den personen som gjorde det istället gav tjejen 5-6 knytnävslag i ansiktet och sparkade sönder några revben, att det är värre.
    en kille försökte våldta mig en gång. han lyckades inte fullborda men jag kan säga att det han gjorde sexuellt dvs bände isär ben, slet av trosor, kladdade på mig , försökte få in fingrar etc var värre än slagen och strypgreppen, vilka rent fysiskt var av värre sort så att säga, var hyfsat mörbultad. så enligt min egen erfarenhet är ett sexuellt övergrepp värre om man jämför. alltså en ringa misshandel kan aldrig vara värre än en ringa våldtäckt så att säga. förstår du vad jag menar då?nu är ju själva diskussionen om detta lite utanför kan jag känna, trots att det var jag som gjorde jämförelsen. men så blir det ju ibland....... 
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2012-01-05 21:52:59 följande:
    Jo, oftast är det ju så tyvärr. Dock vet jag att killar som blivit misshandlade kan uppleva likande känslor, att inte kunnat försvara sig som man, inte våga gå ut självefteråt osv. Såg en dokumentär om det, att det var inte helt olika känslor. Men det är ju olika, Men självfallet håller jag med om att sexövergrepp oftast sätter värre spår.

    Åter till ämnet!  Fast vi hade nog inte så mycket att tillföra ämnet längre tror jag. Idag är frugan hemma, så det blir en porrfri kväll med mys!

    Ha det bäst, sucken...:)
    nä vi har nog inte så mycket mer att tillföra. man tycker olika helt enkelt. fast har en känsla av att du och jag ändå har en del grundläggande värderingar gemensamt. det där med att som man känna att man inte kunnat försvara sig kan jag tänka mig är liknande känslor. är ju oxå en känsla av maktlöshet och samma rädsla över att kanske tom bli dödad.

    nåväl, nu är jag nog färdig med denna tråd.  hoppas du hade trevligt med frugan.Glad ikväll e min gubbe hemma så det blir myspys så snart han nattat lilleman. lite live-mjukporr i soffan, hehe

    ha d gott!
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!