• Edds

    Bildtråd för oss som väntar smått i September 2012

    Smurfan87 skrev 2012-01-26 08:12:19 följande:
    Jag vill också ha thaimat hela tiden men försöker låta bli för att inte få det till en vana. Överhuvudtaget så cravear jag fet flottig mat!
    strips med ostsås... farligt gott och farligt sugen är jag, hela tiden, åt det igår.

    Sen har jag ätit 5 twister, 3 piggelin och 3 calippo ISglassar de senaste 4 dagarna, min sambo tycker jag är sjuk i huvudet som äter isglass och vi har haft nästan 30 minus grader ute hahah
  • Edds


    Detta test tog jag för ca 2 veckor sen. En solklar stegring ju !


    Dessa test tog jag IDAG... altså de understa fick mig att gråta i timmar, jag ringde BM som lät nästan säker på att jag kanske håller på eller har fått missfall.. Sen 2 timmar senare tog jag det översta testet... Nu blir jag ju helt förvirrad, kan det (förhoppningsvis) vara något galet med testen?????? För morgonurinet borde ju egentligen vara starkare tycker man ju, än att jag håller mig i 2 timmar och kissar igen... jag har haft stickorna i urinet exakt lika många sekunder ...

    vad tror ni?
  • Edds
    Lacey skrev 2012-01-27 11:31:34 följande:
    Det där med att morgonurinet ska vara starkare behöver inte alls vara sant! För mig är det starkare på eftermiddagen.
    Det är individuellt och att det är bäst att testa på morgonen är lite av en myt.
    jag hoppas verkligen att det är så, för det översta strecket gör mig inte orolig, de är ju lika starkt som det varit hela graviditeten, men jag trodde aldrig att man kunde få ett sådär svagt streck när man är i vecka 9 liksom... därför jag gråtit floder..
  • Edds
    Dag och natt skrev 2012-01-27 11:41:15 följande:
    Edds! Jag tycker det är klumpigt av BM att säga som hon gjorde. Jag tycker inte att du försöka analysera så mycket mer för du kommer inte att bli klokare av det. Invänta ditt vul nästa vecka, förhoppningsvis så är ju allt precis som det ska. Du är kanske en av dem som inte känner så mycket av sin graviditet helt enkelt, det kommer och går symtomen och ibland känns det ingenting. Kram på dig!
    jag sa de till min sambo också mellan snyftningarna, jag hade hoppas på att hon kanske kunde ge mig lite hopp åtminstone... men tack för era svar iallafall. jag ska verkligen försöka att inte tänka på de och tänka positivt. Men det är läskigt allt det här. usch
  • Edds

    Den boken funderar jag me på att köpa ! Jag köpte MAMMAPRAKTIKA, spännande läsning som fan,det står  lite av varje och för veckorna, man kan anteckna och sen står de om förlossning osv, men de har jag INTE börjat läsa än:)

  • Edds

    min sambo är ofta på blocket, och av ngn slump verkar han hela tiden hitta billiga barnvagnar och spjälsängar ;D men vi håller oss ett tag på den fronten..

  • Edds
    TheFamily skrev 2012-01-30 18:48:39 följande:

     


    Sitter och kollar på gamla bilder...Vill att tiden ska gå snabbt fram till den 20/2 då ska vi på UL. Kommer vara 10+1 då.
    Här är en bild från 2008 när min dottersom är tre år idag låg i magen   v10+4.....
    vad gör du för att bevara bilden? Bleknar den? :) man vill ju så gärna ha kvar den
  • Edds

    jag har väldigt mycket oversize skjortor som jag har till leggins, då syns det inte alls =)

  • Edds


     


    Här kommer en bild på min mage i v.9 (8+5) en aningen synbart bara :)

  • Edds
    LöjligaFamiljen skrev 2012-02-01 17:03:01 följande:

     


    Vårat lilla hjärta  Hjärta Enligt deras uträkning 8+5 men jag håller mig till min egen uträkning som är 8+6 tills rul..

    21 mm stor var den  
    waow jag är också på 8+5 men min bebbe är 16 mm :P snacka om att det kan vara OLIKA :) vi får väl se, jag anar lite smått att jag blir tillbaka flyttat på rul :)
Svar på tråden Bildtråd för oss som väntar smått i September 2012