Inlägg från: LillaPluppen |Visa alla inlägg
  • LillaPluppen

    Bildtråd för oss som väntar smått i September 2012

    Den har börjat hänga över ganska rejält. Har en relativt plattmage trots mycket kilon på kroppen i vanliga fall så det syns ganska väl att det är nåt pågång.
    och på kvällen är ju överdelen på magen uppe vid hakan känns det som=) haha

  • LillaPluppen
    Lillsolan skrev 2012-02-02 19:29:41 följande:

     


    Lite suddig o dålig bild, men idag har min mage varit helt uppsvullen! v, 10 (9+1), tarmarna ser verkligen till att jag svullnar upp ordentligt..
    det va verkligen en rejäl kula=) ser ju stenhård ut oxå!  Du har mer än en bebis därinne?=)
  • LillaPluppen
    splink skrev 2012-02-13 20:17:13 följande:

     


    Här är min lilla älskling Hjärta Vecka 10 idag! Det är helt galet att man kan se huvudet som ligger neråt och kroppen och armar och ben! Hjärtat dunkade såklart fortfarande på så fint!
    myys=) längtar tills vi får se vårat lilla pyre oxå=)
  • LillaPluppen
    Ducky skrev 2012-02-14 21:54:32 följande:

     



    Vecka 11. Var på Tittutkliniken idag på tidigt ultraljud. Allt såg bra ut och vi såg och hörde hjärtat slå : ) Den ultimata alla hjärtans dag presenten : )


    Va härligt att allt såg bra ut!=)

    Bebisen växer verkligen sjukt fort från typ vecka 8 till 12, har suttit och tittat på UL ifrån vecka 10 som jag är nu på youtube och det är ju verkligen en liten bebis=)
  • LillaPluppen

    vissa här inne har verkligen en härlig putmage redan=) min har varit jääätteuppblåst och spänd men nu har det lagt sig lite och jag ser mest tjock ut igen=)

    Jag har ju några cm späck som ligger ivägen innan det blir en hård kula av det=)

  • LillaPluppen

    splink: Du har verkligen stor gravidmage för veckorna vi är i nu=) Det är så häftigt att se va olika det kan vara. Tänk att vissa knappt har nån mage alls i vecka 20-25 ens!

    Jag har typ aldrig känt nån växtvärk i livmodern än, men den kanske har dolts av alla kramper och kräkningar och dåligt mående o allt som jag har. Tur att man är sjukskriven nu och kan vila upp sig lite.

Svar på tråden Bildtråd för oss som väntar smått i September 2012