Inlägg från: Nape |Visa alla inlägg
  • Nape

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Jag är med! Vi är trångbodda med tre barn= det är inte skitigt men STÖKIGT. Grejer överallt och all förvaringsyta vi har är full med diverse "kan vara bra att ha, jag lägger den här-grejer". Här ska rensas! Jag har som mål att slänga en påse rensat varje dag. Det kommer att gå sakta men- jag har ju hela livet på mig. En låda i taget.

    Ska kika på städschemat, behöver verkligen få rutin på detta. Dammsuga, plocka disk, och hålla diskbänken ren går på autopilot. Men resten- nja, bot och bättring behövs. Min akilleshäl är toaletten och badrummet (jag vet! Exakt det stället man skaaaa ha fräscht och fint, första stället alla "märker"). Det samlas grejer där, vi har alltid tandborstklickar i handfaten..

    Här ska städas!

  • Nape

    Dags att sova- ska bara städa diskbänken. Här ska skrubbas! *pepp*

    God natt, ska bli skönt att vakna till en skinande diskbänk!

  • Nape

    *bling* Oj, vad var det? Ah, ajustja, min diskbänk!

    Hurra för den här tråden! Eftersom diskbänken konstant glänser har jag utökat ytan med resten av köket. Nu ska bara kryddhyllan rensas och putsas, sedan ska jag ge mig i kast med en kökslåda/ett skåp i taget! Känner mig så duktig! Och det är roligt, helt crazy!

  • Nape

    HELA köket avklarat! Fick oväntat besök och gud så skönt att ha det rent och fint. Nu påbörjar jag hallen, här ska rensas!

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!