Inlägg från: Hallandstös |Visa alla inlägg
  • Hallandstös

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Favoritar. Låter spännande. Eller iaf så spännande som städning kan bli.

    Nog för att lägeheten för det mesta är ren och fin men jag kämpar verkligen för att ha det så. Hade varit skönt om det kunde gå på autopilot som det stod på sidan.

  • Hallandstös

    Kul att det kan kännas spännande med städning!

    Jag tänker sätta igång med zonerna. Efter att vi kommer hem från babycafet. Har en 6-månaders och roa också.

  • Hallandstös

    Köksbänken är fläckfri och jag är både klädd och sminkad. Vad ska jag nu hitta på?

  • Hallandstös

    Diskbänken här aldrig varit fläckfri i så många dagar i rad. Så skönt.

    Det bästa är att när man faktiskt tar tag i all direkt och inte sparar den där tråkiga kastrullen eller ställer vattenkaraffen bredvid kranen så ser ju köket städat ut hela tiden! Jag som alltid har stört mig på att det alltid är stökigt trots att man inte gör annat än ta hand om disk hela dagarna. Tänk att lösningen var så enkel.

  • Hallandstös

    Sängen är bäddad, både jag och dottern är klädda och mätta, diskbänken är fortfarande fläckfri och diskmaskinen är igång. Bara tvätten kvar.

    Nu blir det mys i soffan en stund innan vi sätter igång med dagens uppgifter.

    Vi ska fortsätta rensa bland våra kläder. Igår bockade vi av min byrå igår och går vidare på min garderob och sambons byrå idag. Har vi tur så kanske vi hinner baka bullar också. Jag har ju inte lovat någon viktnergång det här nyåret.

  • Hallandstös

    Den här tråden är det bästa som hänt på länge. Vilken förändring jag har gjort i mitt liv! Jag skulle inte påstå att jag har följt FLYlady med jag hat blivit väldigt inspirerad och lägenheten har aldrig varit så här fin så här länge utan undantag. Wow!

    Jag lever numera efter mottot "Spara inget till senare." och herregud vilken skillnad. Jag städar mindre och har det renare.

    Ville bara dela med mig av min glädje.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!