Inlägg från: 060810 |Visa alla inlägg
  • 060810

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Detta är en tråd för mig!!

    Ni ska bara veta hur glad jag är att folk delar med sig och berättar hur de har det.

    Här är det alltid kaos... För mycket prylar och för lite plats/förvaring. Har ingen källare eller förråd eller nåt sånt så jag kan göra av med prylar vilket gör att det svämmar över... 

    Ska verkligen gå in på den sidan och läsa lite! :) 


  • 060810
    Pallas skrev 2012-01-02 16:44:45 följande:
    Ja, visst är det skönt att veta att man inte är ensam på ett sätt. Det är lätt att få för sig att alla lever i så skinande kataloghem att de skulle kunna ta emot kungligt besök vilket ögonblick som helst. Så tänker jag iaf ofta, trots att jag vet att så inte är fallet.
    Så tänker jag med och det är så jag vill leva tror jag, eller jag inbillar mig det..
    Men nu hoppas jag få lite ordning här, diskbänken blir det ikväll, jag är ju 1 dag efter några här nu.. :p 
  • 060810

    En fråga om hotspot.
    Ska man bara städa i 2 min då och sen skita i resten? Eller hur funkar det?
    Tycker den som gjordes här på fl var bra och realistisk. :)
    Men jag förstår mig inte på det här med hotspot, så om någon vill förklara för mig så får ni gärna göra det. :) 


  • 060810

    Alltså det här tycker jag är så roligt nu!! :)
    Jag städade snabbt av bänken, och sen tog jag beslutet att den ska UT! Så nu står den utanför dörren! Där samlas bara en jäkla massa skit ju... Så ringde morsan o frågade om hon skulle ha den, det visste hon inte, så nu åker den ner i källaren (där den lär mögla ihjäl tillslut typ).
    Men jag såg inget behov för den och den tar bara massa plats så varför ha den kvar liksom... Visst stor var den inte, men jag använde den inte till något vettigt!

    Åh jag vill fortsätta nu, känner mig så inspirerad, men får nog sätta stopp för ikväll tror jag. Är rädd att det inte är lika roligt imorgon om jag gör för mycket ikväll.

    Så jag har tagit diskbänken och min hotspot, nu får det räcka! ;) 


  • 060810

    Jag vill med passa på att tacka alla som delar med sig här!!
    Jag är så uppe i varv nu att det är som jag druckit 14 redbull! Men lägger jag huvudet på kudden så somnar jag!

    Och imorgon ska jag med bädda sängarna! Japp både min och alla 3 barnens! :)
    Attans att man inte har en gubbe som man kunde satt på det jobbet!
    Men vad fan! Jag klarar det själv! Klarar jag av 3 ungar där alla 3 kräver extra av mig som förälder så klarar jag nog detta med! Jag tänker INTE ge mig, så peppa massa nu!!

    Min ork har tidigare gått enbart till att hålla mig och barnen flytande, men nu jävlar ska hemmet med få skina!

    Känns så skönt att ha kastat ut en sak idag i a f! :) och att städa den först!! alla sakerna på plats och en sak av dem i soporna! :) 


  • 060810
    mrsIce skrev 2012-01-02 21:21:14 följande:
    Connect: jag slänger dem när de blivit betalda, är säkert inte så man "ska göra" men va f-n, man kan ju inte spara på en massa skräp! (Det gör jag bra på annat).

    Min sambo (oj, menar make sen 2 dagar! ) sparar allt, men då äger han hyresfastighet och andra fastigheter och gör div avdrag på deklarationen så då kan det behövas underlag, men mina ryker så fort de är betalda!
    Här ryker räkningarna med så fort de är betalda! En räkning som finns i detta huset är inte betald och det blir panik!
    Så de måste bort direkt när de är betalda annars blir jag knäpp...
    Men hade en arbetsterapeut som förklarade för mig att man MÅSTE spara sina räkningar i 10 år, men det fattar jag inte! Jösses vad skit jag skulle ha då!! Nä jag slänger dem, då har jag mindre skit att samla på för jag har så mycket annat istället! ;) 
  • 060810

    Jag retas med mina vänner på Facebook! Detta är typ mitt nyårslöfte att fixa detta och det är spännande att se deras reaktioner för folk tror direkt att det är viktnedgång eller nåt sånt löjligt jag planerar. ;)

    Imorse var jag duktig och klädde på mig och bäddade alla sängar innan vi gick till dagis. Nu fortsätter vi dagen när jag kommer hem. :)

  • 060810

    Dagens uppgifter klarade! :)
    Bara det att jag inte lagt fram kläder men barnen hann ju somna innan jag skulle göra det så det får jag ta nya tag med imorn, men istället städade jag extra fint i hallen. ;) Och slängde i en maskin tvätt! ;)
    Det är inte lätt att va ensamstående 3 barns mamma (1-5 år) med 3 barn med speciella behov och sen sköta detta med städning, så detta känns väldigt bra för mig ändå att klara av de små sakerna. Jag brukar va så trött på kvällen att jag inte orkar något, men nu så känner jag att jag har lite ork över och då blir det gärna att jag tar o plockar lite för att det tillslut kanske en dag kan va fint hemma hos oss med.
    Jag är glad om jag hinner med barnen! ;) 


Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!