Inlägg från: 060810 |Visa alla inlägg
  • 060810

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Minst sagt! Får ta med den nästa gång. ;)

  • 060810

    Idag är jag återigen duktig. Trots en jobbig natt och väldigt lite ork på morgonen så bestämde jag mig för att överraska min stora dotter på 5.5 år med att städa hennes rum då hon kommer mycket utanför pga sina 2 småsyskon så idag var hennes rum prio 1.
    Känns skönt att kunna hjälpa henne för hon försvinner gärna in i sitt rum och sen orkar hon inte städa och jag tycker att jag kunde hjälpa henne denna gången så hon lättare kan hålla ordning i a f i en vecka. ;)
    Så nu ska jag ge mig på hennes skrivbord! ;) sen skura golvet och så var det klart. ;)

    Men säg för bövelen inte till henne att jag kastat en del saker. ;) hihi!!

  • 060810

    Rummet är klart och jag är nöjd! Tog 2 timmar bara så jag är klart nöjd. Nu är det dags att hänga tvätt och sen ner och hämta upp mer blöttvätt. Sen vika det torra när jag hämtat hem de stora. :)
    De ska få lägga sitt på plats tänkte jag. :)

    Egentligen är detta min avlastningshelg och det märks. Men imorgon spelar stora dottern sin första handbollsmatch med bollskolan så det vill vi inte missa så ingen avlastning denna helgen men det blir nog bra. ;) vi kommer ha så roligt att det kommer gå bra ändå.

  • 060810

    Idag fick jag hjälp av mina "stora" barn (snart 4 och 5.5 år) med städningen i vardagsrummet och köket! :) mycket snällt av dem. :)
    Vi fokuserade bara på golvet just då resten får jag ta sen. ;)
    Men att de hjälpte till gjorde att det gick fort. :) vardagsrummet 10 min inkl dammsugning och torka golv. :)
    Köket tog 3 min exkl dammsugning och torka golv. ;)
    Men nu behöver jag bara tänka på bänkarna i köket ikväll vilket känns mycket skönt! ;)

  • 060810

    Dags att rensa lilltjejens rum. Är man snart 19 mån leker man ju inte med bebisleksaker längre. Nä nu får jag se till att göra fint där. :)

  • 060810

    Färdig! :) dammat, rensat, städat och lagt sakerna på plats och dammsugit. ;) bara torka golvet kvar. :) känns skönt när det är klart och det gick ju relativt snabbt med. Bara bädda rent i sängen som saknas nu, ja och torka golvet då förstås, sen kan dottern komma hem och njuta av sitt städade rum, i a f i 5 min. ;)

    Nu blir det först lite vila för mig och lite hem till gården på TV4 play. ;)

  • 060810

    Luktärten: tack!! :) ja det går rätt fort även om huset svämmar över av prylar. Jag blirså trött av alla prylar och orkar inte ta tag i det så jag är glad om det kan va fint på ett eller två samtidigt.
    Inte lätt att va sjukskriven och själv med 3 barn varav alla tre har olika speciella behov. Tacksam de dagar de är på dagis så jag kan få vilat och kanske städat lite.
    Ibland hjälper de till att städa men det är inte varje dag eller ens vecka känns det som.

  • 060810

    Prata inte om strumpor! ;)
    Jag har ett enda par strumpor och idag skulle jag köpa nya i stan och vad kom jag på att jag glömt?! Jo strumpjävlarna!!!! Ny chans nästa vecka. ;)
    Suck!!!

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!