Inlägg från: hon mot strömmen |Visa alla inlägg
  • hon mot strömmen

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Har läget under kontroll, kan släppa in folk utan att få ångest. Känner mig nöjd.

  • hon mot strömmen

    Bra förvaring plus skotork är ett måste i hallen.

    I morgon skall jag försöka vika tvätten som är ren. Det snurrar någon maskin om dagen. Jag har inte längre mina berg med tvätt att ta itu med. Rutinerna sätter sakta men säkert. Känns bra.

  • hon mot strömmen

    Vet att jag ligger bra till men det känns som att allt glider mig ur händerna. Tror att det är tvätthögarna som växer är det den största orsaken. Får jag bara undan de så kanske jag blir lugnare.

  • hon mot strömmen

    För att få bort känslan att allting glider mig ur händerna så har jag i dag ägna hela dagen åt hemmet. Dammsugat, torkat golv, plockat undan det värsta, tvättat, vikt tvätten, lagt i skåpen och till slut lagt på mattor i de flesta rum som jag har mattor till. Gubben har avslutat en del projekt ute på gården så, just nu känns det bra. Förhoppningsvis försvinner min "dåliga" känsla jag har.

  • hon mot strömmen

    Har plockat ner studsmattan för vintern. Tar och plockar in det sista inför vintern. Gubben har röjt den större delen förra vintern. Blir en sväng till tippen med lite skräp.

  • hon mot strömmen

    Nu är gården redo för snön, fast det är 5+ och jag går i tshirt och fleecetröja utan att frysa. Har piskat fast pressening för ett hål i garaget, fixat så dörren går att stänga och haspa fast. Isolera källarfönstren utifrån så att det inte blir så kallt förhoppningsvis. Kört några maskiner med tvätt, försökt plocka undan lite. Jag är nöjd med mig själv efter den här helgen. Trots att det är lite kvar att göra i kväll.

  • hon mot strömmen
    81missan skrev 2013-10-07 20:15:35 följande:
    Är nöjd med att hålla köket i schack. Tog tag i dammsugningen idag som blivit lidande senaste veckorna med sjuka barn. Nu har jag lagt upp en plan för resten av veckan, kalasande hela helgen kräver lite planering med bak o annat, skönt att vara föräldraledig!



    Skönt att du lyckas med köket, här hat köket dalat lite. Det övriga ser hyfsat ut, källaren borde jag ta ett extra krafttag i men det blir inte nu.
  • hon mot strömmen

    Ger mig själv lite positiv feedback, köket vardagsrummet är under kontroll och badrummet fick sig en 5 minutare just innan jag for i säng. Några maskiner tvätt har jag hunnit köra med. Får vara nöjd så idag.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!