Inlägg från: Tres26 |Visa alla inlägg
  • Tres26

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Sovrum klart, diskat, checkat borden, klätt mig men klent med sminket.. Just nu har vi precis haft torsdagmys som jag inte tagit reda på, men gör det efter jag lagt barnen. Vikt in tvätten, donat lite i hallen, rensat liiiiite lite. Inte hänt så mycket annat. Försöker ta de lugnt.
    Ser höggravid ut också... En kompis synade mig upp och ner, harklade sig lite och sa; Inte för att vara elak.... Men du ser lite... Host.. MYCKET gravid ut! 
    Jo jag tackar jag! Svälld som en ballong.
    Nu kvällspromenad innan barnläggning.  

  • Tres26

    Urk.. Idag tryter humöret.. Stod framför badrumsspegeln och tittade på tandkrämsprickarna som barnen så fint lämnat efter sig. Tittade ner på golvet vars fläckar inte vill försvinna oavsett vad jag rengör dom med. Kände att jag hade lust att bomba mitt badrum helt enkelt istället för att swipa det.. 
    MEN jag tog mig i kragen. Drog av med trasa. Men det tog emot kan jag lova. Trodde jag skulle bli lite uppiggad av det, men icke... Äsch, nu drar jag hem till en väninna istället och så tar jag itu med huset senare idag!

    Tummen upp till oss alla här i tråden som gör ett sjukt bra jobb iaf! Blir alltid lika glad och peppad då jag läser här. Speciellt då ni skriver att det är jobbigt. Då känner jag mig mindre ensam. Tack ts att du startat denna tråden! {#emotions_dlg.flower}

  • Tres26

    Söndagar är min städdag och det mesta har faktiskt blivit gjort. Ungarna hakade på fortare än väntat. Skönt! 
    Alla sängar är bäddade, persienner uppdragna, sinken shinad, toan swipad, Samtliga golv är dammsugna och moppade. Känns bra. Körde ett par hotspots och fått till två tvättar, köksbord och vardagsrumsbord är fortfarande rena. 
    Där emellan har jag tagit lite promenader, haft picknick på gården med barnen, samt slappat en hel del.
    Förstår inte riktigt hur jag fick till det med tiden men underbart känns de.  
     
    Ibland känner jag för att kasta in handduken. Men sen gör jag det bara. Slutar upp med alla dumtankar som "jag gör det i morgon" m.m.
    Känns sååå skönt då man är klar och då kommer man på banan igen.
    Och jag tror jag faktiskt aldrig slappat på ett sånt närvarande sätt som jag gör nu.. Förut hade jag alltid dåligt samvete då jag satt framför tv/data eller satt och pysslade eller lekte med barnen. För städningen låg alltid och gnagde i bakhuvudet och då jag städade så tänkte jag att nä, jag borde ju leka med barnen/ha egentid, passa på att göra dittan och dattan. Alltid vara nån annanstans än där jag var. Nu är jag full fokus på det jag gör. Och det är en otrolig skön och bra känsla kan jag lova!  

  • Tres26

    Bäddat sängen, dragit upp persienner, checkat borden, köket. Fått ihop en hel sopsäck med kläder nu till röda korset så idag bär det iväg med den. Hängt tvätt, vikt och lagt in tvätt. Dammsög lite till eftersom jag är en riktig sullkäring (värre än barnen på att stöka ner :-P ) 
    Klippte mig i morse så då tyckte jag att frissan behövdes snyggas upp med ett bättre målat ansikte. Så nu är jag extrasminkad, snyggare klädd och allmänt bra mående TROTS att jag nyss betalade de heeeemska räkningarna!
    Sitter just nu och tittar på min nästa hotspot. VILL INTE! Men får väl ta klockan och ställa på två minuter. Kanske känns lite mindre övermäktigt då.. Den där hörnan har jag bävat för sen jag började, städar hellre förrådet än tar itu med det där känns det som... 
    Men nu ska jag göra lunch!  
     

  • Tres26

    Före: 



    Efter: 


     Nu ska jag försöka hålla det också! Håller iaf fortfarande fint i kök, på köksbord, soffbord, soffa och toalett samt sköter tvätten :) 
     
  • Tres26
    Pallas skrev 2012-01-29 19:47:09 följande:
    Fint Tres!
    Tack! :) Jag är rätt stolt över mig själv.
    Drar mig som faen över alla hotspots så usch, men nu har jag börjat tagit itu med dom och det blir ju bra. Och inte alls så jobbigt som jag fått för mig att de ska vara... :) 
  • Tres26
    Pallas: Va bra du är Kul med före och efterbilder. Man blir inspirerad av att börja röja då man sett de där  
    060810: Skönt att ha de klart direkt på morgonen. Då kan man slappa sen  

    Själv sitter jag med huvudvärk som vägrar ge med sig. Men har gjort de jag ska göra, men inget mer. Dock sugen på att rensa, vet dock bara inte om jag orkar.. 
  • Tres26

    Huvudvärk och önskar jag hade en lite husmor som sprang runt och gjorde allt åt mig. Är så sjukt sugen på hembakat bröd med smör och ost på. Men får nöja mig med att ha det i mina drömmar... 

     Mossy: Sparka inte på dig själv. Det lilla man gör, det gör skillnad. Jag har inte alls gjort mycket. Men det jag har gjort, det sitter. Även om det tar emot. Det är bara att göra det så blir man automatisk gladare då man är klar.  

     

  • Tres26

    Jag har inte s&s:at badrummet nu på ett tag. Börjar tappa stinget, känns inge bra... Men jag tycker de känns så pass "rent" och då skiter jag i de. Men rätt var de är står jag väl och behöver grovrengöra där inne igen.. F*N! 
    Åhhh... MEN jag bäddar sängen, har fortfarande rent på mina annars så belamrade ställen. Så vissa saker har ju iaf satt sig :)  

  • Tres26

    Jag har haft sovrumsdag idag, så massa tvätt med andra ord. Men barnen har varit sååå duktiga och hjälpt varandra med bäddning och grejat :) Min äldsta fråga t o m efter ett överkasst idag för att få det extra fint i sovrummet. :) Känns ju toppenbra! 

    Har också (äntligen) tagit itu med ovansidan av tv-bänken. Den har jag länge bävat över. Men visade sig såklart inte alls vara så farlig som jag förväntat mig... Blir alltid lika chockad över hur lätt vissa saker är. Bara man gör dom.. Det är att hålla efter som är värre. MEN jag går inte och lägger mig på kvällarna förrens alla mina ställen är rena och fina, oavsett hur trött och slut jag är. Skönt att vakna på morgonen och veta att man inte behöver göra nåt från gårdagen bravader.. 

     

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!