Inlägg från: IceCloud |Visa alla inlägg
  • IceCloud

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Jag har fått med mig sambon på det här nu!!! Wiee!!!
    Efter ett långt samtal i går kväll...
    Så i dag när jag gick upp då hade han fixat hela diskbänken med citronsyra så nu finns det inga fläckar nånstans!
    Och vi har bestämt att faktiskt han också ska torka av den när han diskat o skvätt massa vatten.
    Eftersom jag ligger två veckor före så ska jag fortsätta med mina grejer o jag sa till honom att han kan koncentrera sig på sinken tills han känner att han kommit in i det o kan gå vidare


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    Nu står det still här igen! Har inte hänt någonting med städningen.
    Borde diska kastrullerna som har stått på diskbänken i 2 dagar! Borde också bädda sängarna och hänga upp tvätten samt städa toan! Två av hotspotsen är överbelamrade igen, jag som höll dom så fina i två veckor!
    Men jag har ingen motivation nu!
    Hur gör ni för att hålla motivationen uppe hela tiden?
    Jag fick med min sambon i två dagar, sen la han ner projektet så nu e jag själv igen..


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    I dag är jag nöjd med mig själv. Har gjort en riktig genomgång av badrummets båda skåp o en hylla. Har plockat ihop massa deo, aftershave, hårgelé, parfymer som vi (eller mest sambon) har fått i julklapp o liknande.
    Så nu står den kassen i en garderob istället där det inte är i vägen. Slängde även gamla sollotion flaskor o after sun o liknande. O gick igenom smycken o hårspännen o allt möjligt så nu ligger allt sånt i burkar i skåpet med lucka så nu syns det inte.
    Fick dessutom plats med lite toarengöring o trasor i skåpet under handfatet. Gick också igenom sminkväskan o slängde massa gammalt smink som aldrig kommer eller ens borde användas.
    Har också dammat o fixat kökets bänkar o sink o swipat badrummet


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    Finurlan - Jag har inte kommit längre än vad du har gjort heller o där har jag varit i 3 veckor nu. Har rensat lite hotspots ibland men har inte haft det som ett måste varje dag. Bättre att ta det i ens egen takt.


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    Sambon jobbar heltid o jag är föräldraledig o för tillfället också arbetslös, men min förra chef har undrat när jag vill komma tillbaka igen, så ja har en 80% tjänst att gå tillbaka till om jag vill sen. Men sonen är bara 5 månader så ska vara hemma ett bra tag till. Kommer nog ha tid på mig att sätta lite rutiner med städning.

  • IceCloud

    I dag är tvättkorgen näst intill tom! Ligger väl några enstaka plagg som absolut inte fyller en maskin. Därför ger jag mig på soffan.
    Ska ta av o tvätta klädseln i dag. Inte bra med vit soffa, framförallt inte när man har hund...
    Köket är i ordning o toan swipad, sängarna är bäddade o tvätten vikt o inlagd i garderoberna.

    Måste bara fråga, brukar ni gå o lägga in era partners vikta tvätt i deras byrå/garderob?
    Här brukar den som viker lägga in bebisens kläder o våra underkläder o strumpor, men resten viks o läggs på en lagerhylla bredvid tvättställningen sen får man lägga in kläderna själv..
    Jag har ett hyllplan o sambon ett.


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    Jag har lagt in hans kläder ibland men oftast använder han sin hylla som garderob. Jag lägger in mitt så fort jag vikt klart. Men när jag tröttnat på hans kläder händer det att jag lägger allt på sängen o då läggs det in.
    Vill hellst lägga in mitt själv o det är för att jag aldrig mer skulle hitta mina kläder då han inte vet vilken plats jag vill ha allt på.
    Men underkläder o strumpor kan liksom inte hamna fel. 


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    I dag ser tv-rummet ut som hej kom o hjälp mig men det är bara för att soffan är nedmonterad o klädsel borttagen. Även att jag vet att det är tillfälligt så stör det mig haha


    ☆ Vincent ☆ 110817
  • IceCloud

    Är glad att jag tog mig i kragen trotts att jag var supertrött i går kväll och torkade av bord o bänkar o diskbänk i köket plus s&s toan :)
    Så mycket skönare att starta en ny dag utan gårdagens skräp :)


    ☆ Vincent ☆ 110817
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!