Inlägg från: Ms H |Visa alla inlägg
  • Ms H

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    I need you, girls!

  • Ms H

    Idag tror jag minsann att det får bli en städdag. Vill få bort dammet, det där dammet som blir så synligt i vårsolen, ni vet... om jag fokuserar enbart på damm, borde jag klara av att ta mig igenom hela bostaden under dagen. Men... det där med att hålla fokus, att inte göra de där sjuttioelva andra grejerna man råkar upptäcka på vägen... ja, ni vet...

  • Ms H
    vallakra skrev 2017-04-26 11:16:59 följande:
    Ett välkänt fenomen, varför blir det ofta så? 
    Grr! Skrev ett låååångt svar och när jag var nästan klar kom jag åt fel ställe på mobilskärmen, så allt försvann! Suck!!!

    Jaja, jag har iaf kommit igång. Har gjort klart ett rum (det minsta) och känner att jag har en bra taktik idag. Går systematiskt fram, från ett hörn och runt rummet, uppifrån och ner. Har definierat "uppgiften" tydligt för mig själv, dvs vad jag ska göra och vad jag inte ska göra. Jag har med mig förflytta-grejer-backen och lägger de saker som inte hör hemma i rummet i den, tömmer den efter att ett rum är klart (var sak på rätt ställe i hemmet). Har också med mig ett block och penna, så alla de där grejerna som jag skulle vilja ta tag i istället för dammandet, skriver jag upp på en att-göra-lista. Hittills innehåller den fyra punkter.
    Nu är det städpaus framför tv4play i ca 10 minuter till, sedan är det kökets tur. Blir en utmaning att hålla sig till enbart dammande där!
  • Ms H
    Aniiee skrev 2017-04-26 15:24:18 följande:

    Nu har jag kommit så långt att jag har... eh.... startat diskmaskinen..... Yay me!

    Jag måste sopa också. Pällsbollarna fäller ju pälsa så man kan ju få ihop en till pälsboll bara på allt päls som ligger och dräller.


    Ordningen återställd
    Ska vi göra varsin insats nu? Du sopar två rum, jag dammsuger (en del av mitt dammande) två!
  • Ms H
    Aniiee skrev 2017-04-26 18:20:34 följande:
    synd att jag inte såg det här tidigare. Jag har i alla fall sopat lägenheten nu =PHar du dammsugit?
    Ordningen återställd
    Ett rum plus trappen! Ska ta hallen uppe om ett tag, tänkte dammtorka lite i sällskap av ljudbok nu
  • Ms H
    Aniiee skrev 2017-04-26 18:56:22 följande:
    Bra jobbat =) Ljudbok är alltid bra sällskap. Jag har alltid på en ljudbok, något intressant på youtube eller lite j-rock.
    Ordningen återställd
    Så, nedervåningen färdig! Synd att ljudboken inte var så bra bara
  • Ms H

    Så gött det är när man lyckats pricka av hela sin att-göra-lista för dagen! Så bra att jag funderar på lite bonusdammsugning :P

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!