Inlägg från: Luktärten |Visa alla inlägg
  • Luktärten

    Nu äntligen är sovrummet färdigdecluttrat En månad tog det, men inte mindre nöjd för det! En del saker som fanns härinne har fortfarande ingen stans att bo så för dem förflyttade jag bara problemet till ett annat rum. Men jag tänkte att det kanske dyker upp något bra ställe nu när jag går vidare till nästa rum med Decluttrandet.

    Nästa rum att Decluttras är allrummet. Det borde gå på en vecka. Det som ska göras där är 1. Ljusboll tas ner, 2. Byrå med 6 lådor att gå igenom, 3. TV-bänk med 2 lådor och 2 skåp att gå igenom.

  • Luktärten

    Decluttrandet av allrummet tog en riktig fart. Har fått ner ljusbollen och 5 av 6 lådor i byrån är genomgådda. Tänkte ta sista lådan ikväll. I morgon blir det TV-bänken men då måste jag ha hjälp av barnen för det är till stor del deras filmer som finns där.

    Lite mot Fly's filosofi att köra på men samtidigt så vet jag att det kommer perioder då jag pga jobb inte kommer att göra något mer än att Shina Sinken och bädda om dagarna.

  • Luktärten

    Hemma igen efter en härlig vecka i fjällen. Mycket sjukdomar i tråden, hoppas ni alla har kryat på er!

    Den här veckan blir det nog mycket tvättande och plocka upp all packning. Ska även gå igenom barnens DVDer och videofilmer som är det sista att göra i Decluttrandet av allrummet.

    Tyvärr ser mitt skrivbord ut som en stor avfallsanläggning just nu. Skulle verkligen behöva röja undan där. Dock är jag inte direkt motiverad för kust det.

  • Luktärten

    Kul med lite mer aktivitet i tråden igen. Sånna där delbara fönster har alltid fascinerat mig också. Hur f-n lyckas stora flugor och liknande ta sig in emellan? Eller är de uppvuxna mellan rutorna och kröp in redan när de var bebisar?

    Asien låter spännande, får man fråga var du varit på jobb?

    Uppackandet fortgår här, det är hiskeligt vad grejor man lyckas packa med sig jämt. Nu är allt förutom smutstvätten i ordning iaf. Imorgon ska väskor och pjäxor och hjälmar upp på vinden bara.

    Decluttrandet i allrummet blir klart imorgon, vågar jag nästan lova. Barnen har gått igenom alla filmer idag och sen ville de sortera dem, så det fick de göra.

  • Luktärten

    Står här mitt i kaoset och vet inte riktigt var jag ska börja. Jisses så här ser ut... Helt plötsligt ser det ut som nån släppt en bomb här hemma.

    Tror jag börjar i köket

  • Luktärten

    Så, nu kan man gå in i köket igen. Skulle behövt byta duk egentligen, men körde en vändning på den ist. Sån är jag!

    Nu grovköket, sen matlagning.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!