• Wittra

    Har du varit nästan "död" och kommit tillbaka vad hände?

    Anonym (..) skrev 2012-01-04 14:46:59 följande:
    Haha, men vilka är det som tjatar? Det är ju ni xD

    Du sitter och raljerar över vad andra säger sig uppleva och avfärdar dem genom att säga "det där är inga sanningar". 

    Men boo-fucking-hoo, tråden handlar inte om SANNINGAR och vetenskaplig fakta?! Det handlar om vad folk UPPLEVT. Och det kan du aldrig komma och mästra över och påstå massa skit om. 

    du skrev själv i ett inlägg att du inte är vuxen, nej och det märks. Hade du varit vuxen och lite mogen så hade du insett att du INTE har patent på vad som är sant, falskt eller vad som kan stämma. Du inkräktar på folks upplevelser. Skiter dem i ansiktet genom att säga att de ältar, inbillar sig.....när de bara delar med sig vad de upplevt. 

    Tråden efterfrågade upplevelser och folk berättar, vad har du bidragit med? Förnedra folk på olika vis och spela Allan ballan. Hoppas innerligt att du inte är på riktigt och jag hoppas någon moderator tar bort dig härifrån.

    Skrattade förresten gott när jag läste om ditt eviga Wikipedia, som är en skitkälla. Folk kan lägga till och dra ifrån där hur som helst..och det köper du som värsta faktan? Som någon slags djuplodande vetenskaplig analys?  Ganska pinsamt faktiskt.

                   
  • Wittra

    Vill för övrigt påpeka att tråden är bra och det är både intressant, fascinerande och lite tryggande att läsa om folks upplevelser. Jag kan väl inte påstå att jag är rädd för själva döden, utan snarare att behöva dö i förtid så att säga. Rädd att få en farlig sjukdom, dö i olyckor etc. Inte kunna se ens barn växa upp, inte kunna leva fullt ut. Jag är också övertygad om att vi vandrar över, konstigt vore annars. Att bara försvinna känns både ologiskt och omöjligt. 

      

  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 15:16:28 följande:
    Det var ett jävla tjat.. Har förklarat flera gånger hur jag menar, bara att gå tillbaka att läsa. För intressant verkar det ju vara, vad jag tycker. Annars hade ni ju bara ignorerat istället för att hetsa upp er över inget. Ni verkar vilja bråka med mig -.- Var några dagar sen jag slutade diskutera det här, nu har jag bara kommenterat. Sluta var så otroligt otrevliga, det gillas inte!

    Aha, jag har alltså rätt om dig. Du vill bara tjafsa och förstöra för folk som seriöst vill dela med sig och höra andras upplevelser och teorier.

    amen dåså, hejdå   
  • Wittra
    WickedyWitch skrev 2012-01-04 15:37:57 följande:
    Håller med dig :) Otroligt intressant!

    Jag har alltid varit mer eller mindre rädd för döden, och då speciellt att dö i förtid. Att inte få uppleva allt det man vill uppleva för att jag helt enkelt älskar att leva även om jag inte älskar mitt liv varenda dag, haha!
    Man vill ju inte bara upphöra att existera, eller människorna du älskar. Därför blir jag både fascinerad och glad över att människor vill dela med sig. Jag får en starkare tro på att det finns mer än detta livet och att bakom allt finns en större mening!

    Har själv aldrig varit med om en just nära döden upplevelse, men jag var med om en en konstig sak när jag var liten. För övrigt tror jag att som barn är man väldigt "öppen" för den andra sidan då jag har många minnen av saker jag upplevt som barn som varit väldigt skumma..

    Hursomhelst - jag minns att jag gick ut på balkongen och tittade ner på gården. Helt plötsligt slungades jag ut ur min kropp och tittade på mig själv uppifrån. Jag var viktlös men helt medvetande om allt som skedde runt omkring. På en sekund var jag tillbaka i min kropp igen, men då hängde jag på andra sidan balkongen(!!) för att sedan 3 sekunder senare stå på samma ställe igen. Det gick så snabbt och var en så stark upplevelse att jag kommer ihåg allting väldigt detaljerat efteråt..
    Eftersom min mamma dog relativt ung, bara 52 år gammal, är jag rädd att möta samma öde. Tanken på att behöva utsätta min sambo för utdragna sjukdomsförlopp, att inte kunna leva vårt fina liv ihop etc....skrämmer mig. Jag brukar kalla det för existensiell kris de gånger jag drabbats av denna rädsla, rädd för att inte kunna finnas till. Ibland har jag gått så långt i min nojja att jag tänkte "ameh varför planerar vi detta, jag kanske inte finns med då iaf"

    absolut inte sunt, jag vet men så går hos samtalshjälp för att hantera min rädsla på ett rationellt sätt. Så folk behöver inte tycka att jag ska söka samtalshjälp etc.

    obehagligt upplevelse du hade som liten, och svårförklarad?!        
  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 15:21:50 följande:
    Min ålder har för övrigt inget med saken att göra, sluta försök förminska andra människor. Jag har en annan åsikt än dom flesta (Den att alla får tro vad dom vill) Men det ger er ingen rätt att hoppa på mig. I just saying..

    Ska du komma och prata om att förminska andra människor? Du är ju bara för  rolig.
  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 16:31:32 följande:
    Jag svara alltid sakligt, du får gärna vissa mig var jag förminskar en annan människa. Då jag aldrig skulle komma på tanken. Jag är sååååå snäll vettu :)

    "Det där har du förmodligen drömt eller fantiserat ihop, helt sjukt att någon tror på det där. Lev inuet istället.."

      
     
    Är denna kommentaren din definition av att vara snäll och inte förminskade alltså?  
  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 16:37:11 följande:
    Ja, inte förminskar jag någon person iaf. Visst jag håller med om att det var dumt skrivet av mig. Tänka mig inte för, blev så förvånad över det jag läste.. Förlåt alla som tog så otroligt illa upp, men vet ni? Ni är inte ett dugg bättre själva. Lev som ni lär..

    Så du menar att det tog dig 36 sidor in i tråden för att inse det? Du vet, folk har visat dig detta inlägg förr men då har du bara viftat bort det eviga mantrat att du ska få "uttrycka dina åsikter".
  • Wittra

    Men Anonym (..) -> du kan vara helt lugn...jag ska inte "tjafsa" mer med dig, du ska nu få uttrycka alla dina fantastiska åsikter som du själv vill. Undrar iofs om du uttrycker dig lika osmidigt i verkliga livet också? Typ säger så när vänner, arbets/studiekollegor, etc berättar något?

    Så, varsågod. Knock yourselv out.  Du blir säkert jättepopulär när du är sådär tuff vettu.

  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 16:40:24 följande:
    Jag förminskar ingen person där! Som ni gör gång på gång. Har för övrigt bett om ursäkt, så ni kanske kan sluta hacka på mig nu? Eller? :)

    Nej, du ber om ursäkt NU. efter sisådär 70 inlägg. Därför väger inte din "ursäkt" speciellt tungt här...
  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 16:53:31 följande:
    Orka bara läsa det där, och jag tycker faktiskt ni förstör stämmninge mer än jag, låt mig vara bara =/

    Solig äsch då, du gilla´rt
  • Wittra
    Shandi skrev 2012-01-04 17:16:27 följande:
     men om du är så himla less nu på att du faktiskt inte får medhåll i tråden, så kanske det är dags att göra det man normalt då gör? Nämligen LÄMNA tråden och sluta ta åt sig så mycket som du verkar måsta göra.
    Bara löjligt att mena på att du "måste försvara dig" för de folk skriver. Så länge du skriver kommer du få mothugg tillbaka, antingen tar man det och slutar gnälla och tycka synd om sig själv, eller så skakar man av sig det och lämnar tråden.

    Herre gud, sluta bete dig som ett litet barn.. Du måste ju klara av att inte få massa medhåll om du ger dig in i en tråd med sådan bitsk start som du gjorde.

    TS är ju ett barn tydligen. Någon fjortis med för mkt fritid, skönt att jullovet snart är slut.
  • Wittra
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 18:05:04 följande:
    Äh, orkar inte diskutera mer. Du/ni vill uppenbarligen inte förstå mig. Då går det inte, har verkligen försökt förklara mig. Och nej, du behöver inte svara något otrevligt nu.

    ....eftersom du varit så trevlig i hela tråden?
    Want a real glimpse of the human nature? Stand in the way of someone's mocha latte. /Dexter Morgan
Svar på tråden Har du varit nästan "död" och kommit tillbaka vad hände?