• Ökänd

    Har du varit nästan "död" och kommit tillbaka vad hände?

    Anonym (..) skrev 2012-01-02 22:53:32 följande:
    Suck, vill man inte förstå så gör man det inte. Jag vet att ingen vet vad som händer efter döden, då ingen här är död. Ni får gärna tro att ni vet men påstå inte att ni vet..

    Fast de som har varit kliniskt sett döda har väl rätt att berätta om sina upplevelser? Sen kan ju vi som läser själva göra bedömningen om vi vill tro på deras berättelser? Du tror inte på det och har länkat hysteriskt till Wikipedia. Nu kan alla andra själva bestämma vad de vill tro.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-02 23:09:51 följande:
    JA, men inte göra de till sanningar och skriva att de är vad som händer.....

    Jag tror att de flesta här klarar av att vara källkritiska på egen hand. Tror ingen tar FL för en vetenskaplig fakulitet. Oskyldig Men underbart att du vill skydda alla från (eventuella) lögner.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (tror) skrev 2012-01-02 23:09:26 följande:
    Häll inte bensin på elden - dvs, svara inte på inläggen från de som vill förstöra i denna tråd!!! Ni kan starta en egen tråd :P

    *besinnar mig också*
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-03 13:49:48 följande:
    Jag bryr mig om vad andra tycker, dock inte att du tycker jag förstör tråden när jag ifrågasätter när folk påstår sig veta vad som hände efter döden. Det har jag rätt att göra, precis som alla andra gär :)

    Ingen har gjort något annat än svarat på ts:en. Och frågeställningen är vad folk upplevt. Du börjar mycket tidigt i tråden påstå att det är drömmar, sjukt och fantasier. Sä lägg ner det där med att du är bekymrad över att folk sprider desinformation.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-03 14:02:49 följande:
    Men du blandar ihop allt.. Jag tror helt enkelt att ingen kan veta vad som händer, så jag tror inte på det dom skriver, då det är syrebrist i hjärnan, det är fakta. Dom får gärna tro det, skiter jag i.. Men inte göra det till sanningar, vilket många gjort. Du behöver inte förstå mig :) Ignorera om det är så otroligt irriterande med någon med en annan åsikt.

    Kan du ta och gräva fram dessa inlägg så kan vi ju lägga dem i ts:en och varna känsliga läsare, så kan vi få ett sslut på det här.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-03 16:27:39 följande:
    Splear ingen roll, gör mig inget. Men om dom skriver att det ÄR så, att det är sanningen så blir jag irriterad, ja. Precis som alla verkar störa sig extremt mkt på att jag tror att man inte kan veta det, efter som vi inte är döda.

    Var är dessa inlägg där det skrivs att det är så?
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-03 16:29:06 följande:
    Det har jag varken tid eller lust att göra. Låt bli att älta det bara, om det är så extremt irriterande -.-

    Det är ju du som ältar detta påstående hela tiden. Och nu förlorade du all trovärdighet.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-03 16:32:47 följande:
    Är det ju inte, jag bara svarar dom som påstår att jag påstår saker jag inte gör. Och nej, jag har ingen lust att läsa igenom hela tråden, som är flera sidor lång för att kopiera svar, det får ni faktiskt göra själva om det är så viktigt.

    Jo, men jag kan inte hitta det du påstår. Och eftersom du har tid och ork att fortsätta tjata om det borde det väl ligga i ditt intresse att visa var dessa inlägg finns?
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Enniie skrev 2012-01-03 21:25:56 följande:
    Detta är ju något som inget vet något svar på. Detta är ju en fråga som bara dom som DÖR får svar på. Och bra är väl det? Ingen har rätt, och ingen har fel. Det finns inget rakt svar på vad som kommer att hända! Det kan bli helt svart, samtidigt som man kanske får "leva vidare" med sina redan döda anhöriga. Jag förstår inte för allt i livet varför man ska argumentera om något som ingen vet ett förbaskat skvatt om! Är det så att man inte uppskattar det spekulationer som vissa tänker om döden, så sluta läs och lev på era egna uppfattningar och åsikter. ALLA dör. Vi får svaret då, punkt slut!

    Fast tråden handlar inte om vad som händer de som oåterkalleligt dött.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Enniie skrev 2012-01-03 21:29:16 följande:
    Jo, från början av tråden så gör den det. Läs själv?

    Här är frågeställningen:

    "alltså räknats som kliniskt död men sen återvänt till livet vad hände minns du något?"  
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Moonis skrev 2012-01-03 22:00:31 följande:
    På något sätt verkar det som att det blir annorlunda när man blir sövd än faktiskt "dör" om ni förstår vad jag menar. När man sövs är det nästan som att sova utan drömmar typ och mindre utvilad Tungan ute

    Bara en tanke.

    Ja "mindre utvilad" kan jag hålla med om. Fy fan vad trött man är.
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    WickedyWitch skrev 2012-01-04 15:37:57 följande:
    Hursomhelst - jag minns att jag gick ut på balkongen och tittade ner på gården. Helt plötsligt slungades jag ut ur min kropp och tittade på mig själv uppifrån. Jag var viktlös men helt medvetande om allt som skedde runt omkring. På en sekund var jag tillbaka i min kropp igen, men då hängde jag på andra sidan balkongen(!!) för att sedan 3 sekunder senare stå på samma ställe igen. Det gick så snabbt och var en så stark upplevelse att jag kommer ihåg allting väldigt detaljerat efteråt..



    När du tänker på den här händelsen, hur "förklarar" du den för dig själv? Vad tror du hände?  
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-02 20:16:38 följande:
    Det där har du förmodligen drömt eller fantiserat ihop, helt sjukt att någon tror på det där. Lev inuet istället..

    Var du har förminskat någon? Ja, vi kan väl ta ditt första inlägg som exempel då...
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Anonym (..) skrev 2012-01-04 16:40:24 följande:
    Jag förminskar ingen person där! Som ni gör gång på gång. Har för övrigt bett om ursäkt, så ni kanske kan sluta hacka på mig nu? Eller? :)

    Jag ser det som att försöka förminska en person om man kallar deras utlämnade berättelser för fantasier eller hallucinationer. Det tror jag de flesta gör. Jag postade mitt inlägg samtidigt som du postade ditt, alltså såg jag inte din ursäkt. Jag tjatar inte, jag försöker föra resonemanget framåt, vilket du inte verkar ha något intresse av. Exempelvis bad jag dig citera de inlägg där du påstår att folk påtvingar andra en sanning, men det hade du inte "tid" med. En diskussion blir lätt tjatig då, när du återkommer med samma aker men vägrar att källhänvisa/visa på citat. 

    Nu skulle jag också gärna se lite exempel på var jag har förminskat dig?  
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Shasti skrev 2012-01-04 19:16:35 följande:

    *applåder*

    Så jäkla fint skrivet.
    Jag tror på det där, det finns här i livet också om man vågar känna efter. Allt är ett.   Oskyldig
    Krengt och på hoppad
  • Ökänd
    Amarre skrev 2012-01-05 13:10:39 följande:
    Från början var detta en intressant tråd men nu är den bara full av kommentarer angående om det är sant eller inte. Trodde man skulle skriva sin egen historia i den här tråden..... tråkigt det blev.

    Det är ju överspelat nu. Tråden är hur positiv som helt. Massor av berättelser sista sidan.
    Krengt och på hoppad
Svar på tråden Har du varit nästan "död" och kommit tillbaka vad hände?