• Anonym (..)

    Har du varit nästan "död" och kommit tillbaka vad hände?

    Anonym (jag) skrev 2012-01-02 20:02:53 följande:
    allt går lungt o fint till. man märker inte när man lämnar kroppen. man bara står där på tunnelns kant som omgavs en mörkt röd? varm färg. det är svårt att beskriva förgen där. kanske något av orange inblandat?  och man mottags av dom man känt som också avlidit. man känner igen dom, så som de såg ut. dock upplevde jag dom friskare och kanske något yngre. . dom har kläder på sig. detta fick jag uppfattningen av att det berodde på att man skall känna igen dom, när dom mötte upp en.

    man får oxå en stark känsla av fall man gjort rätt i sitt liv.  tankemönstret bestod av känslor. det var så man kommunicerade. via tanken. 
    dom man känt stod uppradade som en mur mot ljuset, som fanns bortom tunnelns slut. det var ett mycket bländande ljus. ett stark varmt ljus, som man uppfattade att man bara MÅSTE komma till. 
    i mitt läge fick jag inte detta. jag blev hindrar av alla jag känt i tunnelns slut. de stod uppradade för att hindra mig att gå vidare.
    jag förstod att detta ljuset var något mycket fint. bra. där är vi själar. så uppfatta jag det som. 
    jag försökte ta mig fram, men hindrades. 
    min närmsta anhörig stod bredvid mig på högra sidan. 
    man får en stark känsla från "alla", att det inte var dags då. att man måste tillbaka. jag ville inte detta. inte när jag fått träffa alla, och såg det underbara där borta. 
    ang ljuset, glömde jag nämna att det va så himla stark, så man kan beskriva det så att de flesta blev skuggade. ljuset var ju bakom "dom", och man kan jämföra det med att solen lyser mycket starkt på en person bakifrån. då blir denna person skuggad. 
    färgerna var iallafall  makalösa!
    jag tror inte på någon skärseld. 
    däremot kan man få en glimt av "helvetet",  och det låter dumt att säga helvetet, men jag tror glimten av att sett det, betyder att man skall ta mer hand om sig. omvandla sitt liv, få ny inblick i saker. i mitt fall, fick jag en mycket mörk röst som pratade med mig. jag ifrågasatte varför jag ej fick stanna kvar. jag minna att jag blev förtvivlad. för jagville komma vidare där. det var en underbar känsla.
    jag förstod dock att det inte var min tur.
    röster gjorde klart för mig, att jag skulle ta hand om mitt liv. detta var en frågeställning i syfte att skapa skam hos mig. vilket hjälpte.

    när man sen kommer tillbaka, går allt jättefort. man kastas tillbaka i kroppen. det blir som en smäll när man är tillbaka i kroppen, och man är väldigt medveten om att man är tillbaka.
    man tar dom första andetagen vilket är jobbiga andetag, sedan förstår man att   man är i  sin kropp igen,,

    jag har alltså kopierat detta från tidigare tråd jag skrivit i. sedan har jag lite snabbt lagt till en större sammanfattning. 
    Det där har du förmodligen drömt eller fantiserat ihop, helt sjukt att någon tror på det där. Lev inuet istället..
  • Anonym (..)
    Anonym skrev 2012-01-02 20:21:30 följande:
    Det är väl det hon/han gör. Lever! Och det är ju helt fantastiskt att hon/han har fått en chans till att leva. Läs inte här om du inte tror på det.
    Låter mer som hon ältar. Att försöka lura andra att man vet vad som kommer efter döden tycker jag är fel, väldigt fel. Väldigt naivt att tro på det där måste jag säga.....
  • Anonym (..)
    Anonym (jag) skrev 2012-01-02 20:30:33 följande:
    jag förstår faktiskt helt fullt ut, att du tycker detta är osannolikt. för hur ska man veta, om man inte upplevt det?
    Ja, det låter otroligt osannolikt & på gränsen till sjukt. Men alla får tro vad dom vill, som tur är.
  • Anonym (..)
    Anonym skrev 2012-01-02 20:35:29 följande:
    Då får jag vara naiv. Jag har upplevt tillräckligt mycket för att veta att de i min familj som gått bort fortfarande tar del av mitt liv från den plats där de befinner sig. Jag hoppas, tror och vill att vi möts igen den dagen det är min tur. Är det ljust och en härlig känsla där så är jag mer än nöjd. Ingen vet förän man upplever det men jag väljer att tro på det. Om du inte tror det så behöver du väl inte engagera dig här?
    Ja, det brukar ju kännas bättre att tänka så. Det gör jag också, men vad som händer vet vi faktiskt inte. Och ja, jag blir irriterad när folk försöker lura på andra det dom tro sig ha upplevt. Som om man skulle kunna dö, och sen vakna & sen veta vad som händer.. Hur troligt? jag är helt övertygad om att h*n hittat på allt det där, ev drömt...
  • Anonym (..)
    sjöjungfru skrev 2012-01-02 20:42:04 följande:
    Jag har pratat om det för flera där de har haft en nära anhöring som har dött..O de har tackat mig o sagt vad skönt om det är så då behöver jag inet ha några samvetskval,, Nej absolut inte hon/han  har det mycket bra där i den andra världen..
    Det tror jag säkert, tycker dock det är att lura i folk det du tror på genom att säga att det är så...
  • Anonym (..)
    sjöjungfru skrev 2012-01-02 20:48:14 följande:
    Om ni både jag o "anomym" har hittat på hur kan vi då berätta så lika historier....Jag vet inte vem "anomym" är o han/hon vet inte vem jag är... tycker du inte det är konstigt..
    Nu har ju inte anonym berättat mer än att h*n ser ljus. Vilket h*n kan ha skrivit helt ur luften. Jag tycker faktiskt man ska hålla sina tankar & "upplevelser" för sig själv, och låta alla tro vad dom vill. Inte göra sina egna sanningar & påstå att man vet vad som händer efter döden.
  • Anonym (..)
    Anonym (eller?) skrev 2012-01-02 20:53:45 följande:
    Vilket beror på syrebrist i hjärnan
    Precis.. 
  • Anonym (..)
    sjöjungfru skrev 2012-01-02 20:54:44 följande:
    Du får tro precis vad du vill,, Men en dag kommer du också att få vara med om detta fantastiska.. Kanske du inte kommer tillbaka utan stannar där, det gör ju nästan alla utan några få som just kommer tillbaka..
    Det tror jag säkert (suck) ...
  • Anonym (..)
    Anonym skrev 2012-01-02 21:23:08 följande:

    Du vet inte vad som händer i döden men jag vet .


    Varför ska du få lufta dina tankar och upplevelser och andra vara tysta för?


    yto vad du vill och jag vet vad jag vill.


    Nej, det vet du inte. Du tror du vet, du fick syrebrist i hjärnan. http://sv.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4rad%C3%B6denupplevelse Men gå imot fakta ni, och påstå att ni vet vad som händer , och försök övertyga andra om att ni har rätt.. Om det nu är så viktigt.  Själv tycker jag det är viktigt att man får tro vad man vill, vilket man inte får när folk påstår sig veta något dom inte vet.
Svar på tråden Har du varit nästan "död" och kommit tillbaka vad hände?