• KämparPå

    Albansk pite eller fli

    Jag vet att det finns liknande tråd, men dom var gamla och jag fann inte mina svar där.

    Jag är gift med en man från Kosovo och när vi varit i Kosovo på semester har man ju blivit bjuden på deras underbara mat.
    Jag skulle väldigt gärna vilja bjuda min man på detta och har försökt några ggr men bara misslyckats.

    När jag ska göra pite eller laknur så blir degen torr och hård och inte alls lika saftig och mjuk som i Kosovo.
    Jag har försökt minska på mjölet i degen men det tycks inte hjälpa, någon som har nåt tips på det?

    Med fli är det tvärtom, den blir inte klar i mitten och degen stelnar inte. Samtidigt tycker jag att den smakar för mycket fett. Det blir så det växer i munnen.

    Snälla kan någon hjälpa mig så jag kan överraska min man!


  • Svar på tråden Albansk pite eller fli
Svar på tråden Albansk pite eller fli