• Anonym (MS)

    Vad f*n har någon med att göra vad som ligger i min korg?

    När man står i kassan ibland så funderar man över hur mycket s k i t folk köper, frysta middagar, chips, osv. Dock anser jag det verkligen vara folks ensak och skulle aldrig få för mig att kommentera något dylikt. För den delen är det lika vanligt förekommande bland magra/normalviktiga som bland överviktiga, vissa har anlag för att lägga på sig och andra inte.

    En annan sak att tänka på är att jag då och då får kommentarer för att jag sitter ner när det kommer på någon äldre på bussen t.ex. Hur kommer det sig att folk inte tänker en gång till, att jag kanske sitter där av en anledning, inte bara av slöhet/egoism? En gång fick jag faktiskt nog när det var en k ä r r i n g som kommenterade (dom är oftast värst) och sa mitt hjärtas mening: "Jag har MS, har svårt att stå någon längre stund och i synnerhet på en skumpig buss, är det skäl nog för Dig?!" Hon blev tyst, iaf den gången...

  • Anonym (MS)

    det här blir ju rätt ot men... är det bara jag som aldrig sett någon gravid (med synlig mage iaf) bolma?!

  • Anonym (MS)
    Anonym skrev 2012-01-11 13:38:50 följande:
    Nej det är väldigt ovanligt som tur är. Men om jag ser en så tänker jag att det är en myndig vuxen som gör ett dåligt val måhända, men inget jag ska komma och lägga mig i.
Svar på tråden Vad f*n har någon med att göra vad som ligger i min korg?